Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u dućama

U strahu od pjevača Ive Amulića susjedi pišu oproštajna pisma

amulić
Marko Lukunić/Pixsell
21.01.2012.
u 12:15

– Moj je muž jači od Amulića, ali ga je ovaj iznenadio. Svi ga se ovdje boje. Preživjela sam bombardiranje na Kosovu, ali se njega više bojim – rekla je Betlehemova žena Vjekoslava (62).

– Nema Ive doma, izašao je – rekla nam je pjevačeva majka Filomena. Nakon što se Ivo Amulić (52) u srijedu navečer u mjestu Duće pokraj Omiša fizički sukobio sa susjedom Zdravkom Betlehemom (62), doznajemo, ne izlazi iz kuće. Betlehem, koji je nakon napada završio na neurokirurgiji u splitskoj bolnici zbog kontuzije prsa, ruke i glave, ispričao je da ga je Ivo napao jer mu je smetalo što mete šljunak s vodomjera koji se nakon kiše rasuo po cesti.

– Istrčao je iz kuće i udario me šakom u prsa. Zapeo sam za lanac te udario potiljkom o pod. Onda je zvao policiju – kaže Zdravko. U Ulici Vavlje jučer je bilo mirno.

– Moj je muž jači od Amulića, ali ga je ovaj iznenadio. Svi ga se ovdje boje. Preživjela sam bombardiranje na Kosovu, ali se njega više bojim – rekla je Betlehemova žena Vjekoslava (62). Dodala je da suprug i ona razmišljaju odseliti se u Zagreb.

– Već sam napisala oproštajno pismo. Neka znaju da me je, ako ikad umrem pod sumnjivim okolnostima, ubio Ivo Amulić – bila je ozbiljna Vjekoslava. Cedulju sa sličnom porukom, koju drži u ladici pokraj kreveta, napisala je i Zlata Renić (76) kojoj je Amulić prije dvije godine pred kućni prag bacio mačje fekalije te je pljuvao.

– Nikad se nije ispričao. Hoda ulicom s rukama u džepu te kad mene vidi, pokaže srednji prst. Još isplazi i jezik – tvrdi.

Ključne riječi

Komentara 23

SB
sbiki13
15:14 21.01.2012.

pa šta radi ovo sudstvo šta ne zaštiti građane od toga nasilnika pa to vam je pravi idiot od ćovjeka on je bijedni pjevač bez glasa fuj--

BA
babanko
18:56 21.01.2012.

Bilo bi dobro čut i drugu stranu...

ZV
zveket
12:28 21.01.2012.

Kakav tenkre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije