Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček zvijezde

U rodnom su gradu Kim Verson okružili poput svjetske dive

Kim Verson
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/5
03.07.2010.
u 17:37

Za druženje s prijateljima i obitelji nakon dočeka nije bilo vremena jer je tri tisuće obožavatelja naprosto okružilo Kim

Svi smo još pod dojmovima, nismo očekivali takav prijam. Popela sam se pozornicu a pred sobom ugledala oko tri tisuće glava. Bila sam ugodno iznenađena – rekla je Kim Verson dan nakon što se vratila u rodnu Novu Gradišku.

Da njezini sugrađani itekako cijene svoju zvijezdu potvrđuje i gradonačelnik Nove Gradiške koji je 16-godišnju Kim iznenadio s dva buketa cvijeća i jednom slikom. Uzbuđena Kim priča kako se silno obradovala mlađim sugrađanima kojima je rado dijelila autograme. Nije, kaže, mogla ni zamisliti da će je okružiti toliko sugrađana. Za druženje s prijateljima te večeri nije bilo vremena jer sa svakim tko ju je htio upoznati ili tek čestitati i stegnuti joj ruku, rado se zadržala i malo popričala.

– Tek kad je sve bilo gotovo Bojan, Petar i ja otišli smo u kafić, popili piće i malo razgovarali – govori pobjednica popularnog showa.

Ponosno ističe kako je nadoknadila izgubljeno gradivo i uspješno završila drugi razred srednje škole.

– Sretna sam što su profesori doista imali razumijevanja za moje odsustvo. Sada je preda mnom, što se škole tiče, mirno ljeto. Radujem se nastupima koji slijede – Umag, Trogir, Pula – a kad turneja završi očekuje me snimanje prvog albuma – govori Kim.

Kao najbolja od pet tisuća prijavljenih kandidata “osvojila” je, uz ugovor s Dallas Recordsom, i pjesmu “Nevidljivo blago” Ante Pecotića, a tek je sad pred njom velik posao. Slava joj kaže, nije udarila u glavu. I sada ističe da neće slijediti primjer hollywoodskih zvjezdica koje karijeru obilježavaju skandalima i porocima. I dalje će govori sa svakim na ulici rado stati i popričati.

Ključne riječi

Komentara 3

JI
ja i moja koleginjica đurđa
03:50 04.07.2010.

hahahahhahahahahahahahahahahahahaha.......xD

KA
Karla
04:22 04.07.2010.

Mala je super! I kao pjevačica i kao osoba. Samo tako dalje - sve čestitke tebi i tvojim roditeljima!

JI
ja i moja koleginjica đurđa
15:22 07.07.2010.

ma bravo,ma baš si super to napisala ....ma svaka čast ,nema šta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije