Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez ljutnje

U reklami za vibrator podvalili izjave o mobitelu Nikoline Pišek

nikolina pisek
pixsell
07.03.2012.
u 22:00

Voditeljica In Magazina “promovira” seksualne igračke na internetu, pomislit će se na prvu. No Nikolina se nasmijala kad je shvatila da su njene izjave o mobitelu montirali u reklamu na YouTubeu i ne shvaća to ozbiljno

Dosjetljivi autor videouratka kojim se promovira vibrator uspješno je u reklamu “upakirao” staru izjavu voditeljice Nikoline Pišek u kojoj ona hvali model jednog popularnog mobitela.

Dobra zafrkancija

– Dosta se dugo koristim njime, imam ga otkad se pojavio na tržištu, ali ovaj zadnji model još nisam imala u rukama – uspješno su Nikolinin odgovor, koji se odnosio na mobitel, redatelji videa ubacili kao odgovor na pitanje koliko se dugo koristi vibratorom.

U nastavku reklame voditeljica In Magazina još objašnjava kako ovisi o tom predmetu i izdržljivosti njegovih baterija te kako je to multifunkcionalna spravica.

– Nisam se pretrgla od smijeha gledajući tu reklamu, ali nisam ni ljutita zato što su iskoristili moje izjave za reklamiranje vibratora – rekla nam je Nikolina i dodala kako ne namjerava tužiti nikoga zbog ovoga.

– Pretpostavljam da su neki dečki iz zafrkancije to napravili i stavili na YouTube. Uzeli su moju izjavu koju sam dala na promociji marke mobitela i lijepo je montirali kao da je dana za reklamu. To ne shvaćam ozbiljno jer je ova reklama zezancija – bez uzrujavanja kaže Nikolina Pišek.

Posljednjih mjeseci živi na relaciji Zagreb – Beograd zbog poslovnih obveza i na relaciji Zagreb – Berlin zbog ljubavi prema poduzetniku Matiji Ćorkoviću.

Zeznuta emancipacija

Na pitanje kako će provesti dan posvećen pripadnicama ljepšeg spola, Nikolina u šali kaže:

– Dan žena provest ću tako što ću si zataknuti karanfil u zapučak i prošetati se gradom!

Smatra da je ženama danas teže nego onda kad se tek počeo obilježavati taj praznik.

– Emancipacija nas je malo i zeznula. Žena danas ima puno više obveza nego prije sto godina, tako da smatram da je svaki dan Dan žena – objasnila je. Dolaskom proljeća na popis svojih hobija uvela je još jedan:

– Puno vremena provodim vani kad je lijepo i odnedavno svakog vikenda planinarim.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:28 08.03.2012.

Pusa Nikolinici,...cmok.

Avatar bat 555
bat 555
10:36 08.03.2012.

Da stvarno, ženama je danas puno teže nego prije sto godina. Žene prije nisu imale toliko obaveza koliko danas imaju hobija.

BR
brcko21
18:04 08.03.2012.

svaka čast nikolina do sada sam te smatrao umišljenom starletom ali ovo me je do kraja demantiralo.konačno da dočekam da neko na šalu reagira tako normalno i prirodno, a ne da traži naknadu za duševnu bol.takvima je nikada nebi ni dosudio jer ti ni nemaju dušu.još jednom bravo i hvala što si mi uljepšala dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije