Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni šou

U emisiji “Budi mi prijatelj” prikupljeno 1,175.000 kuna

rtl
Žarko Bašić/Pixsell
07.06.2010.
u 01:01

Priliku da pomognu djeci javljajući se na pozive gledatelja imali su i finalist showa “Hrvatska traži zvijezdu” Vilibald Kovač i pobjednica Kim Verson.

Da su građani Hrvatske usprkos recesiji i neimaštini i dalje spremni pomoći drugima, pokazali su sinoć u emisiji “Budi mi prijatelj”, u kojoj se prikupljao novac za pomoć djeci. Pozivima gledatelja udruga “RTL pomaže djeci” prikupila je 1,175.000 kuna kojima će pomoći drugim organizacijama i udrugama koje rade za dobrobit djece.

Kao i prijašnjih godina, pozive dobrih ljudi, od kojih su većina bila djeca, primale su osobe iz javnoga života, pa su priliku da pomognu djeci javljajući se na pozive gledatelja imali i finalist showa “Hrvatska traži zvijezdu” Vilibald Kovač i pobjednica Kim Verson. U pozivnom centru našla su se i brojna druga poznata lica poput Ivane i Marije Husar, Jacquesa Houdeka, Tatjane Jurić, Bojana Jambrošića i Ljupke Gojić, od kojih su neki i kumovi projekata RTL-ove udruge.

Prikupljeni novac iskoristit će se, uz ostalo, za kupnju kombija za prijevoz malih Vukovaraca s posebnim potrebama, za obnovu igrališta doma za napuštenu djecu u Sl. Brodu i kupnju aparata za raniju dijagnostiku cistične fibroze.

Komentara 1

OB
-obrisani-
02:41 29.03.2011.

posjetite službenu Kiminu web stranicu: www.kimverson.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije