Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuškanja R. Ferlin p

U izvanbračnoj vezi nije ga zadržala ni 15-mjesečna kćerkica

Robert Ferlin
Pixsell
09.03.2010.
u 13:29

HTV-ov voditelj nije htio komentirati članak tjednika Extra u kojem piše kako je prekinuo vezu sa Suzi Petričić, ravnateljicom Parka prirode Učka, s kojom ima kći Piju.

– O poslu ću vam sve reći, no nikad nisam pričao o privatnom životu pa neću ni sada. Čitam samo Novi list pa nisam vidio što su o meni napisali u magazinu Extra. Neću ni pročitati – rekao je voditelj Robert Ferlin, čije se ime jučer našlo na stranicama toga tjednika.

Naime, prema pisanju Extre, Ferlin i njegova djevojka Suzi Petričić, ravnateljica Parka prirode Učka, prekinuli su vezu u kojoj je prije 15 mjeseci rođena njihova kći Pia. U nastavku stoji da paru ovo nije bio prvi prekid te da su prvi put prekinuli zbog bebe, čije rođenje Robert, otac 20-godišnje Martine i 16-godišnjeg Martina, nije odobravao. Voditelja ovi navodi nisu uznemirili.

– Zbog novinskih tekstova o mojoj privatnosti nikad nisam podigao tužbu pa neću ni sada jer bih ih na taj način samo potaknuo da još više nagađaju o meni i mom životu – kazao je Ferlin.

Komentara 4

RA
radant
09:50 10.03.2010.

pa tko se od tih sa televizije, celebova, glumaca tzv. pjevača i ostalih poročnika zadržao uz obitelj duže od par godina svi su oni narcisoidni bolesnici koji žive samo za svoju guzicu, jer dok žena rodi i udeblja se koju kilu on smrad traži eskort kuju koju plaća a neće da plati alimentaciju za svoju djecu i takova stoka je sve to što vidite po televiziji i vrag je odnio manje je gledajte i malnje čitajte ta zla te horoskope i ostala sranja više se bavite vjerom, knjigom i moralom tj. zdravim unutrašnjim životom ,a ne to koga je oženio tarik, sandi, mandi, skandi i ostali jadnici

IB
ivan.biljan68
18:17 04.08.2015.

Nemojte nam blatiti našeg najbolje voditelja,imate Seve i M.Šput,koje ganjaju klince i sa vakim završe u "Dormeu". Zašto nebi prihvatio žensku,ako ona hoće,pa nije gey.

IB
ivan.biljan68
08:03 23.03.2016.

Previše je umišljen Robić i misli da može imati svaku koju poželi,al idu godine,doći će vrijeme,kad ga neće htjeti nijedna,osim zbog interesa. emeritus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije