Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi put u Europi

U Hrvatsku iz Miamija stiže najveći festival elektroničke glazbe

miami
28.11.2012.
u 19:00

Ultra Europe od 12. do 14. srpnja 2013. godine održat će se na splitskom Poljudu i Hvaru

Najveći festival elektroničke glazbe Ultra Music stiže u Hrvatsku! Gradovi domaćini spektakla koji dolazi ravno iz Miamija i koji se od 12. do 14. srpnja prvi put održava u Europi bit će Split i Hvar, odnosno Poljud i plaža ispred hotela Amfora. Na Poljudu partijat će se 12. i 13. srpnja, a na Hvaru 14. srpnja. Na radost poklonika elektronike, festival će se u Hrvatskoj održavati pet godina.

Zaljubljeni u Hrvatsku

Na prvom festivalu Ultra Europe, najavljuju organizatori američka tvrtka Ultra Enterprises i hrvatska tvrtka Adria MM Produkcija, nastupit će više od trideset DJ-eva, a očekuje se 60 tisuća posjetitelja. Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta, Moby, Fatboy Slim neka su od imena često viđenih na Ultra Musicu, no lista DJ-eva koji će doći u Split i na Hvar još je tajna.

– Hrvatsku sam posjetio nekoliko puta i zaljubio sam se u prelijepe ljude, kulturu, hranu – izjavio je jučer Russell Faibisch, direktor tvrtke Ultra Worldwide. Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija, istaknuo je da će trodnevni megaparty hrvatskom turizmu dati novu dimenziju.

– Već smo rezervirali 1800 kreveta, a očekujemo i povećanje kapaciteta privatnih smještaja – kaže Bašić.

U projekt je investirano sto milijuna kuna, a organizatori procjenjuju da će Ultra Europe potaknuti otprilike 150 milijuna kuna dodatne turističke potrošnje u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Tom brojkom zadovoljan je i ministar turizma Veljko Ostojić koji je najavio dolazak na festival, kao i pjevačica Marija Husar Rimac.

Ulaznice od srijede

– Vjerujem da ću sa suprugom Vjekom biti na ovom globalnom partiju iz profesionalne znatiželje – kaže Marija. Ograničeni broj ulaznica po posebnoj cijeni od tristo kuna bit će u prodaji već iduće srijede.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ninac26
Ninac26
21:53 28.11.2012.

ovo je VEEEELIKA vijest za bilo koga tko sluša elektronsku glazbu. Prošle godine je za Europu propao party u Poljskoj pa se sele u Hrvatsku! Koliko vidim po komentarima, prve reakcije kod stranaca je "zašto Hrvatska??" ali opet, bez sumnje govore da ce najranije moguće kupiti karte pa makar i morali malo duže putovati iz Nizozemske ili Engleske (navikli su da sve ide njima, ali eto, najveća stvar iz SAD-a ipak dolazi nama!) :D \o/ vidimo se u Splitu / Hvaru \o/

Avatar onoffon
onoffon
07:59 29.11.2012.

Na jednom mjestu Armin Van Buuren, Guetta, Depeche Mode, Skrillex, Tiesto, Fedde Le Grand, Fatboy Slima, Carl Cox... brijem da karta neće bit jeftina, ali definitivno idem!!!!!!

Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
10:39 29.11.2012.

29.11.2012. u 07:59h onoffon je napisao/la: brijem da karta neće bit jeftina, ali definitivno idem!!!!!! __________________________________________________________________________ Na njihovim stranicama pise da je karta 40 eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije