Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga strana dive

U dokumentarac o sebi Beyonce će uvrstiti i uspomene iz Hrvatske

Beyonce
02.12.2012.
u 08:00

Pjevačica sama režira dokumentarni film o svome životu i o 15 godina pod svjetlima pozornice. Beyoncé će govoriti o braku s reperom Jay-Zijem i njihovoj 11-mjesečnoj kćeri Blue Ivy čije je ime inspirirano plavim bršljanom s Hvara.

Je li život Beyoncé Knowles toliko besprijekoran da pop diva nema što skrivati ili će nepodobne stvari zaobići u filmu – pitanje je koje se postavlja nakon što je 31-godišnja pjevačica obznanila da će režirati, producirati i glumiti u dokumentarcu o svome životu i karijeri, a kamere će je pratiti na svakom koraku.

Divlja, drska i - povučena

Beyoncéinu priču snimat će studio HBO, a u njoj će se naći snimke koncerata te intervjui sa zvijezdom i njenim najbližima. Uspješna glazbenica, koja fanovima na Twitteru rado pokazuje fotografije kćeri Blue Ivy, u 15 godina karijere skupila je dovoljno materijala za film kojim će svoju privatnost još više približiti obožavateljima.

Oni je većinom poznaju kao seksi, divlju i drsku zabavljačicu Sashu Fierce, ime njenog alter ega na pozornici, a u dokumentarcu će zaviriti u drugu stranu njene osobnosti i upoznati je kao povučenu i ranjivu majku i suprugu. Beyoncé će govoriti i o borbi s depresijom dok je bila članica grupe Destiny’s Child, kad ju je ostavio dugogodišnji dečko s kojim je hodala od 13. rođendana.

Uspomene iz Hrvatske

Možemo se nadati da će dio filma biti posvećen i posjetu Hvaru s Jay-Zijem jer su supružnici upravo na našem otoku odabrali ime za kćer. Na najsunčanijem hrvatskom otoku slavnu Amerikanku prošlo ljeto očaralo je drvo plavog bršljana i pjevačica je pronašla savršeno ime za svoju djevojčicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije