Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe

U čarobnim svjetlima Las Vegasa Lana Obad uživa samo na balkonu

Lana Obad
Foto: Miss Universe.com
1/4
16.08.2010.
u 20:02

Djevojke podijeljene po grupama već u 6.30 sati izlaze iz hotela na probe i brojna snimanja. Snimaju razglednice, uvježbavaju koreografiju, probaju haljine, a tu je i neizostavni govorni dio, smišljanje odgovora na moguća pitanja žirija.

Ubrzani radni ritam, odlična organizacija te lijepe i pristupačne djevojke dojmovi su koje je naša Miss Universe Lana Obad stekla nakon desetak dana boravka u Las Vegasu.

Raskošnu hotelsku sobu dijeli s Jessicom Cecchini, Miss Italije, a još na samom putovanju u Las Vegas sprijateljila se s Marikom Šavšek, Miss Slovenije.

Nema vremena za kave

– Put je trajao dvadesetak sati i to je jedino što mi je bilo naporno. Već u zračnoj luci dojmilo me se naredanih dvadesetak limuzina koje su čekale djevojke iz raznih država – govori Lana.

Čarobna svjetla Las Vegasa gleda samo s balkona, a okušati sreću na kocki niti želi niti smije. Djevojkama izlasci nisu dopušteni čak ni u hotelski bar. Prvih nekoliko dana djevojke su provele u hotelu, a tek potom krenule odrađivati vanjska snimanja. Nijednoj od njih to nije teško palo jer riječ je o jednom od najluksuznijih vegaških hotela s pet zvjezdica.

– Smješten je usred pustinje, a ima svoju umjetnu plažu. Sobe su doista velike, a moja ima pogled na cijeli Las Vegas. U hotelu imamo posebnu, veliku prostoriju za naša međusobna druženja. Tamo možemo razgovarati, popiti čaj ili kavu – govori Lana. No za duga ispijanja kava nema vremena jer dva-tri dana nakon dolaska u Vegas ludi je tempo počeo.

Zamijećena osobnost

Djevojke već u 6.30 sati kreću iz hotela na lokacije gdje snimaju razglednice, uvježbavaju koreografiju, probaju haljine, a tu je i neizostavni govorni dio, smišljanje odgovora na moguća pitanja stručnog žirija.

Posla preko glave jer do Svjetskog je izbora dijeli manje od tjedan dana.

– Već sad sam jako uzbuđena! Voljela bih pobijediti i dat ću sve od sebe da to ostvarim! – govori Lana o danu D svih misica – 23. kolovoza.

Jedva čeka da u Las Vegas doputuju njezini roditelji koji će je bodriti iz gledališta. Lanina osobnost već je i te kako zamijećena, pa je ova 21-godišnja studentica ekonomije stavovima i razmišljanjima atipičnima za misicu već ubrala velike simpatije. Samozatajna se Lana, naime, ne bavi manekenstvom, niti sanja o velikim ljubavima s nogometašima. Ne govori o miru u svijetu, nego svoju budućnost vidi u politici.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar billybull
billybull
04:45 17.08.2010.

cudno...najluksuzniji hoteli u vegasu su mandalay bay, bellagio, luxor, new york new york, venetian, caesars pallace....niti jedan od njih nije usred pustinje, niti se i s jednog ne pruza pogled na cijeli vegas...gdje li su samo uvalili ovo siroce?

MA
malabionda
09:16 17.08.2010.

Billybull bas si ovca.Cijeli Las Vegs je izgradjen u pustinji.Ako ikada vozis iz Los Angelesa za Vegas mozes vidjeti kako je to podrucje izgledalo prije nego su izgradjeni hoteli.I jos nesto djevojke su odsjele u Mandalay bay hotelu.

OR
ordinaryhandsome
21:33 16.08.2010.

Iduce godine sam u Dominikanskoj rep ak me netko traži hehe :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije