Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica koketira

Trudna supruga zabranila Alecu Baldwinu druženje s LiLo

alec baldwin
Mike Theiler/REUTERS/Pixsell
19.05.2013.
u 11:58

Hilaria Baldwin zabranila je suprugu Alecu Baldwinu da dijeli istu prostoriju s Lindsay Lohan.

Trudna supruga Aleca Baldwina bijesna je na Lindsay Lohan te je zabranila suprugu da bude s problematičnom glumicom u istoj prostoriji. Hilaria Badwin, inače instruktorica joge i supruga pzonatog glumca, saznala je da je nakon predstae Orphans, Lohan posjetila Baldwina u backstageu. Neimenovani izvor opisao je kako je susret prošao.

- Lindsay je došla čestitati Alecu i bila je poprilično nenametljiva, grlila ga je i govorila mu da je briljantan te da mu se divi, ispričao je neimenovani izvor za ShowbizSpy. Kada je za to saznala Hilaria, odmah je suprugu rekla kako ne želi da više dijeli prostoriju s Lindsay. Inače, Hilaria i Alec vjenčali su se u lipnju prošle godine, a sada očekuju i prinovu.

>>Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina postaje – manekenka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije