Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVI SPOJ

Tori Spelling umjesto očevog ukazao se duh Farrahe Fawcett

TORI
Pixsell
19.06.2010.
u 20:20

- Čak se i vidovnjak iznenadio jer mu se nikada prije nije dogodilo nešto slično – rekla je Tori koja je odmah nakon seanse napisala pismo Ryanu O'Nealu i njihovom sinu Redmondu u kojem im je poručila da je Farrah dobro.

Glumica Tori Spelling prilično se iznenadila kad joj se tijekom seanse s medijem umjesto očevog, javio duh glumice Farrahe Fawcett. Tori je poruku slavne glumice koja je preminula prije gotovo godinu dana od raka prenijela njezinom suprugu Ryanu O'Nealu, no još nije dobila nikakvu povratnu informaciju od njega.

Zvijezda tinejdžerske serije “Beverly Hills” obratila se vidovnjaku sa željom da uspostavi komunikaciju sa svojim pokojnim ocem, slavnim producentom Aaronom Spellingom. Tijekom seanse je, očito, negdje došlo do “šuma u kanalu” pa se Tori i zbunjenom mediju obratio duh jednog od Charlijevih anđela.

- Čak se i vidovnjak iznenadio jer mu se nikada prije nije dogodilo nešto slično – rekla je Tori koja je odmah nakon seanse napisala pismo Ryanu O'Nealu i njihovom sinu Redmondu u kojem im je poručila da je Farrah dobro.

- Nisam još dobila njihov odgovor pa se nadam da ne misle da sam nekakva luđakinja - kaže.

Tori Spelling odrastala je okružena najvećim filmskim i televizijskim zvijezdama pa je tako kao djevojčica upoznala i Farrahu Fawcett koja joj je kasnije bila i susjeda.

 

Komentara 10

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
19:03 21.06.2010.

blago njoj, kad to može.

JM
ja-ma
21:08 19.06.2010.

Ljudi guraju nos svuda gdje ne treba.Ni mrtvima ne daju mira.

SB
Salata&Blitva
21:47 19.06.2010.

Sta ova sere! Nemoze pristat tracat. Ka da nema bolja posla nego smisljat nesta sta nema smisla. Sta oce od Ryana??? Da joj posalje check pa da mu jos laze??? Glupa i razmazena....... Adio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije