Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
temperamentni žiri

Tony Cetinski: Uopće mi nije lako s Anđom Marić!

HTZ
Foto: goran stanzl/pixsell
1/3
17.04.2010.
u 19:30

Bilo bi dobro da Anđa ponekad umjesto mene napadne i Foxa u svojoj misiji skupljanja pozitivnih bodova - priznao je pjevač.

Iako su sinoć natjecatelji glazbenog showa “Hrvatska traži zvijezdu” dali sve od sebe da svojim nastupom atmosferu u studiju dovedu do vrhunca, ovog je puta to savršeno uspjelo temperamentnim članovima žirija Anđi Marić i Tonyju Cetinskom čija je “simpatična netrpeljivost” prerasla u pravi dramatični sukob pred kamerama. Za sve je bilo krivo pitanje rovinjskog pjevača ljepuškastom Petru Brkljačiću, kojem je zbog odličnog nastupa prognozirao mnogo glasova djevojčica, ali i dečkića i upitao ga onako usput: “Jesi li straight?” Prvu crtu bojišnice postavila je Anđa poklapanjem Tonyju kako takvu pitanju nije mjesto u showu. Iako je Cetinski odmah objasnio kako nema baš ništa protiv homoseksualaca, svoju ljutnju više nije mogao kontrolirati pa je kolegicu “počastio” rekavši joj: “Skini mi se s kursa”. Potom je bijesan demonstrativno napustio studio. Ratna sjekira dvaju velikih osobenjaka u žiriju je otkopana, no nakon prospavane noći ni Anđa ni Tony u tome ne vide jako veliku dramu.

 

- Uvijek sam bila svakom loncu poklopac, što mi je na umu, to mi je i na drumu! Na nepravdu uvijek reagiram, tako je bilo i sinoć. Smatrala sam da je malo neumjesno 19-godišnjaka  pitati za seksualnu orijentaciju, no vrlo dobro znam da Tony nije mislio baš ništa loše. Mislim da  je u meni napokon našao svog “sparing-partnera”, to sam mu sinoć i rekla. Ja nisam osoba koja će šutjeti ako mi nešto smeta, a sigurno nije ni Tony. Sve smo izgladili sinoć, popili piće i krenuli dalje. Pa zar nije zanimljivije kad se malo porječkamo? - rekla nam je Anđa Marić koja vrlo elegantno Cetinskom u svakoj emisiji uživo “stane na žulj”.

 

- Sreo sam neki dan Anđina brata Jerka koji me je pozdravio komentarom: “Znaš li sad kako je imati Anđu Marić za sestru?” Nije mu lako. Bilo bi dobro da Anđa u skupljanju pozitivnih bodova kod publike i gledatelja malo napadne i Foxa umjesto mene. Ne bih htio našim svađicama pridavati veliku važnost, sve je to dio showa. Istina je, malo smo se posvađali, ali ništa zbog čega ne bismo i dalje prijateljski surađivali - objasnio nam je Tony dodavši kako je njegov ljutiti komentar Anđi: “Uživaj u svojoj posljednjoj sezoni” bio samo gluma.

 

- Pa tko sam ja da bih tu nekom sudio? - zaključio je najpopularniji hrvatski pjevač koji dosad nije uspio naći zajednički jezik s odvažnom rokericom duga jezika. Pitanje je hoće li mu to uspjeti u sljedećoj emisiji.

-U Tonyjevu pitanju nisam vidio ništa loše. U biti drago mi je da me to pitao, neka smo raščistili i to pitanje moje seksualne orijentacije. Imao je pravo znati. Svatko ima svoj ukus, meni su svi ljudi jednaki. Ne preopterećujem se time, već pjesmom koju ću u petak izvesti - priznao nam je 19-godišnji Petar Brkljačić, jedan od kandidata glazbenog showa.

Komentara 11

DE
deli1
01:23 18.04.2010.

cuj njega drago mu je sto ga je pitao da li je homoseksualac. A da je stvarno gay da li bi mu isto bilo drago da mu je postavio to pitanje. Sto mu nije uzvratio protupitanjem \"Cuj Toni da li je istina da ti volis zavoditi maloljetne djevojcice?

SP
splitskaljeta
08:34 18.04.2010.

SEDAM DIVA ZA Svetog Duju na Splitskoj Rivi. 7.svibnja 2010. Na koncertu će nastupiti Tereza Kesovija,Zorica Kondža,Meri Cetinić.Jasna Zlokić....

Avatar kelt
kelt
23:50 17.04.2010.

Da je bar prvo neumjesno pitanje koje se pojavila u ovom \"showu\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije