Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Tony Cetinski: U formi sam jer često mijenjam djevojke

tony
Igor Kralj/Pixsell
06.02.2013.
u 22:32

– Ako ste psihički jaki i zadovoljni, to će se vidjeti na licu. Stres je teško izbjeći, ali sami biramo način na koji ćemo se nositi s time – rekla je Renata, s kojom se slaže i Maja Vučić.

Na predstavljanju organske kozmetike moderatorica je bila Ivana Nobilo, pa to nije propustio ni njezin bivši suprug Tony Cetinski, s kojim je ostala u dobrim poslovnim i prijateljskim odnosima. Pjevač, priznao je, ima originalan način održavanja dobrog izgleda i forme.

– Često mijenjam cure – rekao je Cetinski.

Renata Sopek i Maja Vučić razmijenile su savjete o ljepoti, no zaključile su da je za dobar i mladenački izgled ipak najvažnije kako se žena osjeća.

– Ako ste psihički jaki i zadovoljni, to će se vidjeti na licu. Stres je teško izbjeći, ali sami biramo način na koji ćemo se nositi s time – rekla je Renata, s kojom se slaže i Maja Vučić.

– Volim zdravu hranu, ali kad mi se jedu ćevapi ili čokolada, pojedem koliko mogu jer mi to treba – kaže pjevačica.

Komentara 12

TH
than
22:38 06.02.2013.

Zato te zena i nogirala... Samo, nazalost, onaj koji 'cesto mjenja cure' nikada nije sretan, ali eto...

Avatar damat
damat
22:45 06.02.2013.

Čovik moj di bi ti našao curu ovako grbav, da nisi ajmo reć slavan?!

OM
omer
22:33 07.02.2013.

Uz ogromnu lovu što je mama Vinka zaradila na pošten način kod poštenjačine Končara, lako je tom umišljenom i ružnom tipu mjenjati djevojke i biti u formi uz redovito šmrkanje. Zlatna mladež ima ako poželi i ptičjeg mljeka,jer se mamicaca brine za to., a što on zaradi sa svojim pjevanjem nosio bi poderan tur.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije