Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni okršaji

Tony Cetinski: Anđi Marić smeta što je uvijek kritiziram

HTZ - Cetinski, Andja Maric
Dalibor Urukalović/Pixsell
04.06.2010.
u 09:06

U intervju za Gloriju pjevač je pričao o odnosu s kolegicom s kojom sjedi u žiriju showa "Hrvatska traži zvijezdu". Otkrio je kako je zbog medijske hajke morao kći Piju krstiti u Zagorju daleko od znatiželjnika.

Član žirija "Hrvatska traži zvijezdu", popularni pjevač Tony Cetinski, za časopis Gloriju ispričao je pozadinu svog odnosa s Anđom Marić koja s njim sjedi u istom žiriju. Najviše se osvrnuo na posljednje napise u medijima kada se pisalo kako je pred osnovnoškolcima izvrijeđao svoju kolegicu.

- Rekao sam da svi mi iz žirija pred kamerama često blebećemo i pretjerujemo, pa da tako i Anđa blebeće pred kamerama a poslije se ispričava. I onda sam u šali dodao kako je sva smotana. To je taj moj uvrnuti humor i svi su se smijali osim novinarke, koja je htjela samo senzaciju, pa je ispalo kako ja kažem da samo Anđa blebeće. Anđa je pametno odreagirala na sve to, nije se dala navesti da se ta agonija bez veze produljuje - objasnio je Tony svoj nesmotreni ispad. Prvi put je i otvoreno priznao zašto iskre toliko među njima frcaju i što mu to zapravo smeta kod te energične i zabavne pjevačice.

- Anđa je jednom rekla da joj smeta što je uvijek kritiziram. Zamolila me da je ne poklapam puno jer je ljudi pitaju zašto dopušta da je toliko kritiziram. Nesigurna je pa joj okolina diktira ponašanje prema meni. Zbog toga se nekad hoće impulzivno i na čudan način izdići iznad mene, a ja joj naravno ne želim ostati dužan - kaže pjevač dodajući kako pod krinkom ravnopravnosti žene ponekad hodaju s bičem u ruci, a on taj bič ne želi trpjeti.

U intervju je otkrio i kako je zbog medijske hajke svoju kćer Piju morao krstiti u Zagorju, u Bednji, jer su novinari "nanjušili" prvotni plan njega i supruge Ivane da malenu krste u Crkvi sv. Marka.

Komentara 1

ME
medmed
12:37 04.06.2010.

ma jednako su smeće njih oboje i što to uopće čitate , samo popljuj i tjeraj dalje , pa taj cetinski je narkos i normalan čovjek o njemu nema što pozitivno reći kao ni o ovoj koju nateže pola bivše jugoslavije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije