Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na vrhu

Tomislav Bralić: Pobjedu na Splitu slavit ćemo cijelu godinu

klapa Intrade
Marko Jurinec/PIXSELL
03.07.2012.
u 08:00

Facebook-stranica klape Intrade zatrpana je čestitkama obožavatelja, a brojne su stigle i na Bralićevu adresu. Nije bilo lako, slažu se popularni Zadrani, pobijediti Splićane na njihovu terenu

Godinama su se pjesmom Tomislav Bralić i njegova klapa Intrade udvarali splitskoj publici i napokon je osvojili u nedjelju u finalu Splitskog festivala kada su Splićani njihovu pjesmu “Zašto uvik pivam” nagradili Grand Prixom.

Ostvaren zadarski san

– Malo sam iznenađen nagradom, moram priznati, ne zato što naša pjesma nije zaslužila Grand Prix, nego zato što nije nimalo lako pobijediti splitske pjevače na njihovu terenu. To više nam je ova nagrada draga – još sređujući dojmove nakon pobjede kazao nam je Tomislav Bralić i dodao kako mu je drago što je i nagrada stručnog žirija otišla u ruke klape Šufit, koja je izvela skladbu “Ne diraj moju ljubav”.

Bralić je posebno ponosan na to što je klapa Intrade konačno ostvarila san zadarskih izvođača da pobijede na ovom prestižnom festivalu.

– Puno je Zadrana nastupalo na Prokurativama, od Đanija Maršana do Mladena Grdovića i brojnih drugih, ali nitko se od njih nije uspio u Zadar vratiti s prvom nagradom i zato mi je neopisivo drago što smo mi konačno uspjeli – zadovoljno će Bralić.

Godinama je, kaže, gradio odnos sa splitskom publikom, što samostalnim nastupima, što zajedno s klapom i zato je nakon što je primio nagradu sretno uzviknuo: – Konačno je i na nas došao red.

S ostalim izvođačima pobjedu su proslavili iza pozornice i odmah se požurili prema Zadru, gdje se slavlje nastavilo do jutra.

Šank u kombiju

– Ova nagrada ne zaslužuje da je se uz dobru kapljicu proslavi samo jednu noć i zato sam najavio dečkima iz klape da ćemo slaviti cijelu godinu. Većinu vremena provodimo u svom kombiju, gdje imamo mali šank, tako da ćemo nazdravljati šampanjcem kad god budemo na putu – veselo kaže Tomislav Bralić. Facebook-stranica klape Intrade zatrpana je čestitkama obožavatelja, a brojne su stigle i na Bralićevu adresu.

– Telefon zvoni cijeli dan! Imam mnogobrojnu obitelj i puno njih živi u inozemstvu tako da su nam čestitke, osim od obožavatelja iz Hrvatske, pristigle iz svih krajeva svijeta – pohvalio se Bralić.

Ključne riječi

Komentara 3

RO
rock1
17:44 03.07.2012.

Mnogo hvala Klapi Intrade na svemu što nam je do sada podarila i neka nam podare još mnogo prelijepih skladbi. Hvalaaaaaaaaaaa

LO
lozančić
19:42 03.07.2012.

mislim da nikome nije žao ni krivo što je ovako završilo! vuk sit, a ovce na broju. iskrene čestitke najboljoj klapi!

SP
splitskaljeta
07:11 06.07.2012.

Najviše pobjeda na Splitskom festivalu ima Tereza Kesovija. Ukupno 7!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije