Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival hideout

Tisuće mladih Britanaca i svjetski poznati DJ-i stižu na Zrće

papaya (1)
Foto: Goran Perešin
1/7
01.07.2011.
u 14:44

Najbolja ljetna destinacija za mlade u 2011., kako klub Papayu nazivaju europski mediji, proteklih je dana ugostila prvi regionalni glazbeni Festival GET EXited u suradnji s Exitovim timom iz Novog Sada.

Tisuće mladih iz Velike Britanije te novinari iz tridesetak svjetskih medija okupirat će ovaj vikend novaljsku plažu Zrće gdje danas počinje drugi ovogodišnji Papayin festival Hideout. Avioni s gostima iz Britanije slijeću u zračne luke u Zadru, Zagrebu, Splitu, pa čak i u Veneciji.

Festival u tri dana donosi nastupe svjetski poznatih DJ-a poput njemačkog veterana Svena Vatha, DJ-a Marca Carole, 2 Many DJ's Live, Erica Prydza, Penduluma, People get real, Annya Maca, Simiana Mobilea (Dicso Dj), Aeroplanea, Eskimoa twinsa, Crookersa i brojnih drugih.

Najbolja ljetna destinacija za mlade u 2011., kako klub Papayu nazivaju europski mediji, proteklih je dana ugostila prvi regionalni glazbeni Festival GET EXited u suradnji s Exitovim timom iz Novog Sada. Tvorac prošlogodišnjeg ljetnog dance hita "Hey Hey" Dennis Ferrer, Joris Vorn, Chris Lake, John Digweed, Fritz Kalkbrenner i drugi u četiri su festivalska dana okupili 10 tisuća gostiju iz cijelog svijeta.

– Na otok Pag stigli smo po preporuci Dušana Kovačevića, osnivača Exita. Oduševljeni smo destinacijom i klubom. Ovo je početak jedne, nadamo se, vrlo uspješne suradnje koja bi otok Pag i Hrvatsku mogla svrstati na čelno mjesto svjetskog turizma za mlade – izjavili su iz najveće svjetske agencije za mlade "Thomas Cook".

"Vikend-specijal" koji počinje 8. srpnja u klubu Papaya ugostit će svjetskog DJ-a broj jedan i producenta Armina van Buurena, a samo dan poslije na plaži Zrće, u subotu 9. srpnja, po uzoru na legendarne nastupe u Rio De Janeiru nastupit će slavni Britanac Fatboy Slim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije