Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka slušatelja

Thompsonova skladba ‘Lijepa li si’ najbolja je domoljubna pjesma

thompson (1)
Zoran Grizelj/Arhiva VL
23.06.2011.
u 19:30

Uz Thompsona, to su Prljavci s pjesmom “Mojoj majci”, “Ne dirajte mi ravnicu” Zlatnih dukata, “Moja domovina” Hrvatskog band aida te “Croatio, iz duše te ljubim”, klape Intrade.

Slušatelji Narodnog radija odlučili su – pjesma Marka Perkovića Thompsona “Lijepa li si” najljepša je domoljubna pjesma.

Dva je tjedna trajalo glasovanje, a među 20 pjesama odabrano je pet finalista. Uz Thompsona, to su Prljavci s pjesmom “Mojoj majci”, “Ne dirajte mi ravnicu” Zlatnih dukata, “Moja domovina” Hrvatskog band aida te “Croatio, iz duše te ljubim”, klape Intrade.

Ključne riječi

Komentara 3

NN
Neće nikada,hahaha
05:44 24.06.2011.

Meni se najviše osobno sviđa pjesma posvećena našim generalima, \'Sude mi zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže.......... Sude mi dušmani moja ljube, ali ne znaju da je istina voda duboka. Domoljubna i od srca iskrena,a, za naše generale.

NO
nogometas91
16:25 28.06.2011.

eRepublik je društvena i strategijska igra koja se igra besplatno putem Interneta. Nastala je 20. studenog 2007. godine, a radnja igre odvija se u eSvijetu u kojem postoje razne države po uzoru na prave države (naravno u boljoj varijanti). Trenutno sadrži 66 zemalja, a broji oko 250 000 igrača. eHrvatska ih ima oko 7 000 i svaki novi je više nego dobrodošao. Svaki igrač koji se registrira, izabire državu u koju želi stupiti te se uključuje u život. Igra je odlična jer ne zahtjeva puno vremena, a opet vam može ponuditi mnogo toga. Ukoliko nemate vremena za duži boravak na Internetu, dovoljno vam je samo nekoliko minuta da obavite sve što je potrebno. S druge strane, ukoliko se aktivnije uključite, nudi vam pregršt mogućnosti zbog kojih ćete nekoliko sati dnevno provesti ne skidajući se s nje. Jedan od ključnih elemenata igre jest zabava. Kontakt s ljudima je učestao i na taj način stječete puno novih poznanstava i prijateljstava. Za to postoje i chatovi eRepublika na kojima se možete družiti i zabavljati u svako doba dana i noći. Možete se registrirati preko linka. http://www.erepublik.com/en/referrer/majmun123456789

MI
miobeslic
22:59 29.06.2011.

ravnica je pjesma od MIroslava Škore a ne od Zlatnih Dukata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije