Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bježao od kamera

Thompson i SDP-ovac Baldasar u ugodnom razgovoru

Marko Perković Thompson, Ivo Baldasar (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/5
08.07.2013.
u 15:34

Dok su razgovarali Thompson cijelo se vrijeme skrivao od fotoaparata čime se moglo naslutiti kako pjevač nije želio da ga se vidi u društvu SDP-ovca

Marko Perković Thompson očito nije želio da ga se vidi u društvu splitskog gradonačelnika Ive Baldasara, inače SDP-ovca, s kojim je popularni pjevač u prijateljskim odnosima.

Thompson je Baldasara sreo sinoć na Splitskom festivalu te se rukovao s njim. Dok su razgovarali cijelo se vrijeme skrivao od fotoaparata čime se moglo naslutiti kako pjevač nije želio da ga se vidi u društvu SDP-ovca.

>> Thompson – Na početku koncerta Tuđmanov govor o izdajnicima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije