Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
on je za ljubav

Thompson: Nisam za to da se homoseksualcima išta uskraćuje

'14.05.2013., Zagreb - Marko Perkovic Thompson, pjevac.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
14.06.2013.
u 18:40

Svatko neka drži svoju vjeru u svome srcu, zašto nametati nešto meni ako ja smatram da to nije dobro, kaže Thompson.

Marko Perković Thompson gostovao je u showu Antonije Blaće na Narodnom radiju u kojem je najavio svoju turneju, ali i progovorio o inicijativi "U ime obitelji" koju je javno podržao.

– Sva djeca božje su blago, ali i homoseksualna djeca su nečija djeca – kazala mu je Antonija Blaće, na što je Thompson odgovorio:

– Tako je, i oni su imali mamu i tatu. Nadam se da jesu. No, mi koji želimo da djeca imaju i mamu i tatu imamo pravo na to. Zato sam potpisao tu inicijativu jer držim da je muškarac plus žena jednako obitelj, a sve drugo je nešto drugo – rekao je Thompson.

– Dijete je dar s neba, ono je najveće bogatstvo, ima pravo na mamu i tatu. Kako će se dijete koje bude imalo dvojicu tata ili dvije mame u društvu ponašati kad ga netko sutra bude pitao kako ti to nemaš tatu kao i ja. Meni kao vjerniku sve je jasno, ja bih volio da drugi ljudi žive u krugu obitelji, da žive u ljubavi. Ima nakaradnih života u obiteljima, ali to se ne smije generalizirati – dodao je pjevač.

Ipak, nije tako strog prema homoseksualcima kada se tiče drugih prava.

– Nisam za to da se homoseksualcima išta uskraćuje, ali nisam ni zato da oni nameću nama svima nešto što mi smatramo da nije dobro, da je nakaradno. Zašto bi netko išao paradirati. Svatko neka drži svoju vjeru u svome srcu, zašto nametati nešto meni ako ja smatram da to nije dobro. Ne volim tu agresivnost koja se pojavljuje. Nisam za to da se njih tuče, ali nisam ni za to da oni nama pokazuju nešto što mi smatramo da nije moralno i ljudski – kaže Thompson.

– Bog nam je dao apsolutnu slobodu, na nama je da kreiramo odnose. Ja sam za ljubav, toleranciju, ali da ne izgubimo svoj identitet, da naglašavamo koje su naše vrijednosti – zaključio je.

>> Marko Perković Thompson dao potpis inicijativi 'U ime obitelji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije