Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj

Thompson krstio svoje blizanke – Cvitu i Katarinu

Thompson
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
03.07.2010.
u 17:27

Na krštenju su bila Thompsonova i Sandrina djeca: Petar Šimun (7), Ante (5) i Diva Marija (3), te Mate Bulić i Tiho Orlić. Kumovi blizanki bili su prijatelji Marka i Sandre.

Marko Perković Thompson i supruga Sandra krstili su Cvitu i Katarinu, svoje četveromjesečne blizanke u šibenskoj katedrali sv. Jakova. Kako je običaj da biskup osobno krsti peto i svako iduće dijete u obitelji, tako je i blizanke krstio biskup Ante Ivas.

Ni šibenska katedrala nije izabrana slučajno. Sandra je Kanađanka podrijetlom iz Šibenika, a Thompsonove rodne Čavoglave također pripadaju Šibenskoj biskupiji. Na krštenju su bila Thompsonova i Sandrina djeca: Petar Šimun (7), Ante (5) i Diva Marija (3), te Mate Bulić i Tiho Orlić. Kumovi blizanki bili su prijatelji Marka i Sandre.

Ključne riječi

Komentara 29

HR
hrvat2010
18:32 03.07.2010.

Djeca mogu i moraju biti ponosna na svog oca, vjerujem da će ih odgajati u duhu vjere i ljubavi, da će ih učiti kako se poštuje i voli OBITELJ, DOMOVINA i BOG. Marko svaka ti čast, pravi Hrvati su ponosni na tebe!

ST
standup
18:32 03.07.2010.

ma..ludi-kekec,..kod sebe doma, prakticira Love-Doll u formi Bullmastifice..., \"pa nis´od svega\"..-:))

10
101lakeoswego
18:25 03.07.2010.

rijetki su v hrvatskoj koji imaju petoro djece, rijetki, a severina radi \"karijere\" nece da se zeni, hehehehehehe kapa dolje tomsonu, kapa dolje svakom ko ima petoro djece, to je lova, to je budunost, to je zlato, sve ostalo je drek na sibici, nazalost ja ih nemam toliko i zao mi je kaj ih nisam imao, sa ovim kaj imam mogu si danas rit zbrisat, a ni to jer bi se porezal na njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije