Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaveo maloljetnicu

Thandie Newton: Iskusni redatelj iskoristio je moju nevinost!

thandie newton
pixsell
04.06.2011.
u 15:52

Bizarna veza koju je počela nakon audicije za film “Flert”, u kojoj je glavnu ulogu imala Nicole Kidman, bila joj je, kaže, traumatična.

Zvijezda filma “Nemoguća misija 2”, Thandie Newton, progovorila je šestogodišnjoj vezi s redateljem Johnom Duiganom u koju se upustila kao 16-godišnjakinja. Veza koju je počela nakon audicije za film “Flert”, u kojoj je glavnu ulogu imala Nicole Kidman, bila joj je, kaže, traumatična.

 

- Bila sam stidljiva i jako slatka djevojka. Nisam znala u što se upuštam, niti sam mogla imati kontrolu nad situacijom – rekla je.

 

Na upit bi li voljela da su stvari išle u drugom smjeru, kratko je rekla: “Svakako”.

 

Duigan je, optužila ga je, iskoristio njezinu nevinost i nezrele godine, te se, smatra danas, poigrao njome. Nakon prekida godinama se borila protiv depresije te ga krivi za manjak samopouzdanja.

 

– Tek sada znam koliko vrijedim. Ne vidim sebe kao žrtvu, težak sam put prošla ali napokon cijenim samu sebe – dodala je Thandie.

 

Glumica danas smatra da se o ovakvim slučajevima treba češće govoriti jer samo tako tinejdžeri će izbjeći situacije na koje nisu spremni. Duigan je od nje, dodala je, stariji 23 godine i nije mu bilo teško osvojiti maloljetnicu. Trebao je, smatra, biti obazriviji. Hoće li slavni redatelj nakon ovog istupa na sud zbog zavođenja maloljetnica, tek će se vidjeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije