Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugogodišnja bitka

Teta Angeline Jolie umrla od raka dojke

angelina jolie (1)
PIXSELL
26.05.2013.
u 18:26

Angelinina teta Debbie Martin jedan je od glavnih razloga zašto se glumica odlučila na dvostruku mastektomiju

Teta Angeline Jolie s majčine strane umrla je u nedjelju od raka dojke. Debbie Martin (61) pala je u komu prije nekoliko dana, a liječnici su je skinuli s aparata za održavanje na životu, te je preminula tijekom dana.

Glumica je nedavno objavila kako je napravila dvostruku mastektomiju zato što ima 87% šanse da joj se zbog gena BRCA1 razvije rak dojke, a sada još jedan član njene obitelji preminuo je od ove opake bolesti. Nakon što je Angelinina majka umrla 2007. godine od raka dojke, dvije godine kasnije njen brat Raleigh preminuo je također od raka. Angelinina baka Lois Bertrand i prabaka Virginia Gouwens također su umrle od raka.

Debbie je bila velika potpora Angelini u odluci da napravi dvostruku mastektomiju.

- Angelina je bila vrlo bliska s Deb i učinila je sve što može da joj pomogne. Da je znala ranije, prije nego je bilo prekasno i ona bi napravila istu operaciju kao i Angelina - rekao je izvor blizak obitelji.

>>Izložen portret Angeline Jolie poslije dvostruke mastektomije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije