Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nives Celzijus

Teško je i misliti na Kiklopa kada mi je već jednom nepravedno otet

NIVES
Goran Stanzl/Pixsell
03.04.2011.
u 22:01

Supruga Dine Drpića kaže kako čeka da presuda bude pravomoćna pa će tek tada proslaviti uspjeh i najavljuje da će drugom knjigom potući sama svoj rekord

Nakon što je na sudu u Puli prošli tjedan donesena nepravomoćna presuda u korist Nives Celzijus, kojoj mora biti vraćena književna nagrada Kiklop za najprodavaniju knjigu za njezinu “Golu istinu”, ljepotica je napokon odlučila progovoriti.

Uživa u Ateni

Nives ipak priznaje kako o samoj tužbi nerado govori jer i dalje ne vjeruje da bi ta saga mogla biti završena te da bi se kipić mogao naći u njezinim rukama.

– Presuda je još nepravomoćna pa si ne dopuštam da uopće razmišljam o tome, potaknuta iskustvom kada su mi ga već jednom nepravedno oduzeli! Kada presuda postane pravomoćna, razmišljat ću o kipiću – rekla nam je Nives, koja je trenutačno sa suprugom u Grčkoj.

– Atena je divna. Na žalost, ovo mi je neko ludo razdoblje, previše je obveza, stalno sam na putu i nisam se kvalitetno posvetila uživanju. Ipak, kada sam u Ateni, uglavnom upijam zrake sunca na prekrasnoj Glifadi i s nestrpljenjem iščekujem svaku utakmicu – ispričala nam je ljepotica.

Britancima najljepša

A boravak u Ateni uljepšao joj je i jedan članak koji je nedavno izašao u britanskim novinama prema kojem je Nives jedna od najzgodnijih supruga nogometaša.

– Vidjela sam to i to nije neki posebno važan tekst za moju karijeru, ali svakako mi godi. Kada dolaziš iz male zemlje, doista je teško ostvariti karijeru i uopće pobuditi zanimanje stranih medija. Na žalost, mi smo za njih neprimjetni. Zato me veseli što me se ipak svako malo sjete u kontekstu žena nogometaša, stave na neku listu ili napišu neki članak o meni. Ja sam vjerojatno jedina žena nogometaša koja ne dolazi iz Britancima važnije države i muž joj ne igra u nekom top-klubu liga petice, a opet sam im se usjekla u pamćenje – priznala nam je Nives i otkrila kako je njezina druga knjiga gotova i kako će se na policama knjižara naći već potkraj svibnja.

– Tada ću i malo više boraviti u regiji jer želim potući svoj vlastiti rekord!

Ključne riječi

Komentara 4

DA
danebi
13:23 04.04.2011.

jao, k***a jos i ponosna na sebe....cega se posten covjek srami, budala je ponosna - evo nam jedan najljepsi primjer.

JB
Juda ben Tudum
22:42 03.04.2011.

ajde cico kaubojko pises bolje od Lane Čulig

DU
Deleted user
23:40 03.04.2011.

Presuda je još nepravomoćna pa si ne dopuštam da uopće razmišljam o tome,....... Pa, kaj ona uopće može raazmišljati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije