Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

Teška industrija 40 godina nakon

teška industrija
Goran Stanzl/PIXSELL
17.09.2013.
u 13:37

Slavljenički koncert povodom 40 godina osnutka grupe.

Teška industrija održati će obljetnički koncert nazvan TEŠKA INDUSTRIJA 40 GODINA NAKON! 15. listopada ove godine u KD V. Lisinski. Bit će to odličan povod da u sadašnjoj postavi s pjevačicom Leom Mijatović pokažu jednu novu Tešku industriju iza koje je već nekoliko studijskih albuma počevši od albuma *Kantina *objavljenog 2007 g. i to nakon pune 32 godine diskografske pauze.

Na slavljeničkom koncertu Teškoj industriji će se na pozornici pridružiti i njihovi gosti : Arsen Dedić, Zoran Predin, Kemal Monteno, Halid Bešlić, Nikša Bratoš, Zele Lipovača, Miroslav Bartulica dok će gosta iznenađenja otkriti pred sam koncert.

Redatelj koncerta ce biti : Krešimir Dolenčić, TV redatelj Ivan Miladinov, Mastor svjetla Reno Raos, a scenograf Ivica Propadalo....

Moto koncerta je NEZAPOSLENIM ULAZ DOZVOLJEN....Prvih par redova bend će podijeliti nezaposlenima ...Ulaznice mogu podići na blagajni Lisinskog.

Karte za koncert već možete naći u prodaji po cijeni od 77, 88 i 99 kn na blagajni KD V.Lisinski te u CD shopu Croatia Records, Bogovićeva 5.

Uz ovu obljetnicu, Teška industrija će predstaviti i posebno box izdanje u kojem će se na dva CDa naći njihovi brojni hitovi s početka karijere, oni novijeg datuma "Majske kiše" s Kemalom Montenom, "Badnja je noć", "Eudala se lijepa naša" te nedavno predstavljeni novi singl "Pomračenje srca".

Uz glazbeni dio ovo luksuzno izdanje imati će i knjižicu u kojoj će se naći i brojne fotografije grupe, a svoj kritičarski osvrt dati će i dvojica najboljih hrvatskih glazbenih kritičara Zlatko Gall i Hrvoje Horvat, te dugogodišnji urednik Croatia Records, Siniša Škarica. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije