Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavjeti

Tenisači slavili ulazak u brak, ali i dolazak svog prvog djeteta

'sprem_nnn_sce_150712'
24 SATA
16.07.2012.
u 14:15

Supružnici bi ove zime trebali postati roditelji, a mladenka je trudnički trbuh uspjela skriti haljinom

Svadbene zavjete 27-godišnja Karolina Šprem i Marcos Baghdatis (27) izrekli su u subotu na terasi dvorca Trakošćan. S pogledom na bedeme, jezero i obližnje brežuljke njih su dvoje proslavili svoju ljubav, ali i dolazak prve zajedničke bebe.

Naime, Karolina i Marcos ove bi zime trebali postati roditelji, što je tijekom Marcosova meča na Wimbledonu tenisačica sama otkrila novinarima.

No, trudnički trbuščić na njihovu vjenčanju na sportašici se nije isticao. Odabrala je nježnu, biserima ukrašenu vjenčanicu i upotpunila je romantičnim pletenicama uokvirivši njima raspuštenu kosu – baš poput djeve iz nekog drugog doba. Da priča ostane posve bajkovita, potrudili su se mladenci unajmivši kočiju u kojoj su se odvezli od dvorca do kapelice, a tamburaši su ih pratili cijelim putem. Do ranog jutra slavilo se u šatoru uz trakošćansko jezero. Iako ljubav sve pozlati, njihova je parada malo razljutila trakošćanske turiste.

– Redari su neovlašteno zaustavljali posjetitelje muzeja iako smo ih upozorili da ne smiju – rekao je Adam Pintarić, ravnatelj dvorca Trakošćan.

Nakon sat vremena \"opsade\" fešta se nastavila na drugome mjestu, u intimnoj atmosferi, pod zvijezdama i uz stotinjak uzvanika. Mladenci su najam livade uz jezero i terase u dvorcu platili 30.000 kuna. A još dobar dio izdvojili su na osiguranje, što im zasigurno nije bio problem jer dosad su \"reketima\" zaradili – Baghdatis pet milijuna dolara, a od reklama još deset. Šprem od mečeva broji zaradu od 1,2 milijuna dolara.

Komentara 4

DU
Deleted user
15:17 16.07.2012.

a po čemu je ovo vijest tzv.udarna vijest to što je ona trudna... to što će roditi """""""", dajte molim VAS... možda je diplomirala na fakultetu, možda je donirala neštu u Caritas, možda je dala nešto u humanitarne svrhe.. e. e moj narode pardon, e moji novinari i novinarčići...

Avatar billybull
billybull
07:57 17.07.2012.

tko se udao? za koga? 1576 osoba atp liste ozenila 2673 osobu wtf liste? stvarno udarna vijest....

ĆA
ćaćaća
11:45 17.07.2012.

jesam rekao da je metak kriv za sve:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije