Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebno izdanje

TBF-ovci i Haris Čustović završili su tri pjesme Dine Dvornika

Danijela Dvornik
Dino Stanin/Pixsell
11.05.2010.
u 17:46

Danijela Dvornik ne zna koliko ima Dininih neobjavljenih pjesama jer, kamo god je išao, Dino je nešto snimao i potom bi na to jednostavno zaboravio.

Posebno CD i DVD-izdanje “Pandorine kutije” Dine Dvornika od danas je na tržištu, a uključuje tri pjesme koje nisu bile na vrijeme završene. Pjesmu “Shlapa” nadogradili su i finalizirali momci iz TBF-a.
– Dino ih je ionako htio zamoliti da odrepaju jedan dio na njoj – otkriva Danijela Dvornik, supruga pokojnog Dine. Uz “Shlapu”, tu su i “Splitska noć” i “‘Ko sam onda ja”, pjesme koje je završio producent Haris Čustović.
– Te dvije pjesme nastale su davno, kad je Haris došao k nama na Brač. Poslije je Dino čak i zaboravio na njih. Uvijek je to s njim tako išlo. Kamo god bi išao, nešto bi radio, pa se nekoliko mjeseci ili možda i koju godinu poslije sjetio tih pjesmama – kaže Danijela.

Ne zna koliko njegovih neobjavljenih pjesama još postoji, ali ne vjeruje da ih je puno. Osobno je jako zadovoljna projektom, a smatra da bi i Dino bio jer sve tri pjesme imaju njegov "touch". Ništa manje zadovoljna nije ni njihova kći Ella. 
– Svaki put kad nađem neku njegovu pjesmu, Ella se iznenadi i pita ‘'Odakle ti sada to?'' – smije se Danijela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije