Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Tatjana Jurić prva ispala iz showa, a Šalković opet najlošiji

ples sa zvijezdama (1)
dario njavro/htv
05.11.2011.
u 21:26

Jelena Perčin je imala malih problema sa svojom izvedbom rumbe, ali je svejedno dobili lijepe komentare od žirija jednako kao i Miro Ungar.

U drugoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" plesali su se quickstep i rumba, što je donijelo i nešto lošije ocjene nego što su bile u prvoj emisiji. Kao najbolje ocjenjeni emisiju su završili Martina Tomčić i njen partner Marko Herceg te Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić s 32 boda. Očekivano je dobar bio Marko Tolja, a ovaj tjedan bolje ocjene je dobila i Lana Banely. Jelena Perčin je imala malih problema sa svojom izvedbom rumbe, ali je svejedno dobili lijepe komentare od žirija jednako kao i Miro Ungar. Na iznenađenje mnogih show je napustila Tatjana Jurić koja očito nije uspjela zadobiti naklonost publike pa je u tjesnoj borbi s Hrvojem Šalkovićem koji je dobio svega 15 bodova od žirija izvukla deblji kraj.

- Nadam se da sam pokazala da se može plesati i da sam potaknula ljude koje žele plesati da to učine - poručila je Tatjana.

OCJENE:

Martina Tomčić i Marko Herceg - 32 boda

Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić - 32 boda

Marko Tolja i Ana Herceg - 31 bod

Lana Banely i Damir Horvantičić -28 bodova

Tatjana Jurić i Robert Schubert - 23 boda

Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac - 23 boda

Miro Ungar i Marija Stošić - 22 boda

Hrvoje Šalković i Lejla Bjedov - 15 bodova

Komentara 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
23:21 05.11.2011.

Šalkovića je publika zadržala, jer takve sramote od plesanja nije viđeno u 6. hrvatskih serijala, pa se publika očito dobro zabavlja! Neću na njega više trošiti riječi, neka si doma pokrije ogledala da samog sebe ne vidi kako se javno sramoti. Tatjana Jurić umjesto da pokaže prekrasne nogice je u katastrofalnoj kostimografiji izgubila sve. Da je samo pokazala to što je krasi, dobila bi mnogo više glasova. Neka se toga sjeti, nastup nije samo i plesanje već i ugodan izgled, ljepota tijela i kostima. Gospođa Tomićić solidna, kao i Denis. Marku Tolji bi bolje odgovarao muški partner. Ovako, nije ga partnerica nikako zainteresirala, on je samo glumatao. Dakle, pod hitno mijenjati partnericu za partnera i sve će biti bolje! Pitanje je da li smo spremni to gledati? Marko Tolja je očito spreman. Za muškog partnera, dakako, ženski je već otpao. Imam dojam da su u prethodnim serijama plesači i plesačice bili kvalitetniji, dok su u ovoj dame izrazito lijepe. Šteta Tatjane Jurić, stvarno šteta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije