Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreli njezina bivšeg

Tatjana Jurić i Ivan Herceg u Sarajevu prestali skrivati vezu

tatjana jurić
10.01.2012.
u 12:00

Iako su u šetnji gradom nailazili na mnoge Zagrepčane, među kojima je bio i bivši Tatjanin dečko Nikky Vuksan, ništa im nije moglo pokvariti odmor i bijeg od svakodnevice.

– Kad otkuca ponoć, kažu da prvo moraš poljubiti sebi jako dragu osobu. To mi je najbitnije – biti u društvu ljudi koje volim – kazao je zagrebački glumac Ivan Herceg (30) u intervjuu za novogodišnji prilog Ekran. Želja mu se ispunila jer je 2011. godinu ispratio u Sarajevu u zagrljaju voditeljice Tatjane Jurić.

Vidjeli Nikkyja Vuksana

Zvijezda radijske postaje HIT.fm, na kojoj svakodnevno vodi jutarnju emisiju, u Sarajevo se uputila sa ženskim društvom. Ondje se našla sa svojim novim dečkom, koji je tamo stigao sa svojim društvom. Prije dočeka, Silvestrovo je novi ljubavni par proveo zajedno u romantičnim šetnjama Baščaršijom. Držali su se za ruke, a Herceg je dvije godine mlađu djevojku odveo i na najpopularnije sarajevske ćevape kod Želje. Iako su u šetnji gradom nailazili na mnoge Zagrepčane, među kojima je bio i bivši Tatjanin dečko Nikky Vuksan, ništa im nije moglo pokvariti odmor i bijeg od svakodnevice.

– Zaljubljena sam, ali ne bih sad otkrivala imena. Kad se zločin dogodi, sve ću priznati – izjavila je Tatjana za Večernji list prije mjesec i pol dana, a Herceg je, iako neizravno, u intervjuu za Ekran dao do znanja da ponovno ljubi:

Tatjana nije stala pod bor

– Što me je posebno razveselilo pod borom ove godine? Ah, nije stalo pod bor, ali sretan sam što mi se našlo u životu.

Zvijezda sapunice “Larin izbor” i dugogodišnja zvijezda RTL Televizije počeli su se družiti sredinom ove godine, često su izlazili u kvartovski kafić u zagrebačkom naselju Bukovac, gdje oboje žive, a ove jeseni započeli su i ljubavnu vezu.

– Prošla mi je godina bila prepuna neočekivanih promjena, voljela bih da ova bude mirnija i da svoj život krojim samo ja, a o ljubavi ne bih govorila – kazala nam je Tatjana Jurić, a Ivan Herceg bio je nedostupan za komentar.

Komentara 3

BA
Bay
12:15 10.01.2012.

Ivane, ljubi, ljubi,ali glavu nipošto ne gubi ...

TM
trade_mark
15:19 10.01.2012.

bljuje mi se.

BR
brodludjaka
15:53 10.01.2012.

Wtf is Tatjana Juric???????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije