Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trodnevna svadba

Tatina mezimica imat će vjenčanje ‘kakvo ovaj svijet još nije vidio'

petra ecclestone
Foto: pixsell
1/4
13.08.2011.
u 20:06

Bernie je imao samo jedan uvjet, Petra Ecclestone je trebala potpisati predbračni ugovor.

Nema tih milijuna koje Bernie Ecclestone neće iskeširati da bi usrećio svoje kćeri. Nakon što je mlađoj Petri kupio najluksuzniju vilu u Hollywoodu, šef Formule 1 platit će, čini se, jedno od najekstravagantnijih vjenčanja u povijesti.

Naučena samo na najskuplje u životu, Petra Ecclestone potkraj ovog mjeseca imat će vjenčanje iz bajke s kojim se, kako pišu britanski mediji, ono Kate i Williama neće moći mjeriti. Pozivnice su poslane u pozlaćenim kutijama s mirisnim svijećama i monogramom, pozvano je tri stotine gostiju, mjesto radnje bit će raskošni dvorac Odescalchi kraj Rima gdje se Martin Scorsese oženio Isabellom Rosselini, goste će zabavljati Black Eyed Peas, a zbog kćerine sreće Bernie i Slavica zakopat će ratnu sjekiru na nekoliko dana.

Samo za svoje prijatelje Petra će u rujnu prirediti veliku zabavu u svojoj novoj kući u Los Angelesu vrijednoj 91 milijun funti. Njezin odabranik 28-godišnji James Stunt, sin britanskog tajkuna, dugo je bio na glasu kao ženskar u lovu na bogatu curu. Stunt nije bio nimalo drag Bernieju, još manje zahtjevnoj mami Slavici, no svojim ih je šarmom s godinama uspio pridobiti. Ipak, Bernie je imao jedan uvjet prije vjenčanja a to je da Petra potpiše predbračni ugovor čime bi njegovo bogatsvo bilo zaštićeno prilikom razvoda.

Prije svadbe, čije se pripreme privode kraju, Petra je u društvu tate i starije sestre Tamare dva tjedna krstarila Mediteranom. Prije kćerina vjenčanja Bernie je odlučio nekoliko dana provesti u Hrvatskoj sa svojom mlađahnom djevojkom Fabianom. Par je viđen u Dubrovniku i na Hvaru, a sljedeći tjedan krenut će prema Italiji gdje je sve spremno za bajku Ecclestoneovih.

Komentara 11

A7
A7ibaba
21:21 13.08.2011.

Lik je gadan k\'o lopov.Ne kuzim uopce sta je tim zgodnim ribama ?!

OB
-obrisani-
21:35 13.08.2011.

ova cura nije prije bila tak zgodna, sad je prava barbika, sve one-i kad izađu ispod kirurškog noža izgledaju isto od Michaela Jacksona do ove puce

Avatar Idler 3
Idler 3
20:46 13.08.2011.

Ma sve pet al lik na trećoj fotki >;-))) Siromaku treba dodat rupček nek si sline zbriše l još bolje, nek mu ih draga pobriše >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije