Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupa hrvatska

Tajči u Zagreb dovela i djecu iako je za taj novac mogla kupiti auto

tajči
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/10
28.07.2011.
u 12:02

– Kad ih vidim kako spavaju na mom starom krevetu u istoj sobi koju smo dijelile ja i moja sestra tijekom najljepših godina mog djetinjstva, sreća koju osjećam je neusporediva s posjedovanjem ikakvog auta koji bi se mogao kupiti novcem.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči, koja se priprema za povratničku turneju po zemljama bivše Jugoslavije, u domovinu je dovela i svoju djecu. Na Facebooku je objavila kako joj nije žao novca koji je potrošila da svoje najmilije dovede u Zagreb.

– Mogla sam kupiti dobar polovni auto za novce koje sam potrošila da dovedem svoju djecu u Zagreb, ali kad ih vidim kako spavaju na mom starom krevetu u istoj sobi koju smo dijelile ja i moja sestra tijekom najljepših godina mog djetinjstva, sreća koju osjećam je neusporediva s posjedovanjem ikakvog auta koji bi se mogao kupiti novcem – napisala je Tajči na Facebooku.

Velika glazbena zvijezda devedesetih na društvenoj je mreži izrazila i koliko je sretna uoči turneje koja počinje 14. listopada u Areni Zagreb. Nastavlja se 15. listopada u Beogradu, 21. listopada u Sarajevu, 23. listopada u Splitu i završava u Ljubljani 28. listopada.

– Stvaramo nove uspomene... najljepše je kad je čovjek svjestan bogatstva življenja (i svakog malog trenutka) – kaže pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 36

FL
flick
12:32 28.07.2011.

Kako je nije sramota. Prvi put dovela djecu u Zagreb, djeca joj ne znaju ni dvije riječi hrvatskog, a u Americi se isfurava na veliku Hrvaticu i katolkinju. Žena je stvarno dno dna. Bolje da je ostala tamo di je bila 20 godina.

GA
garfild58
12:40 28.07.2011.

Oćito da Tajći nije dobro informirana,kako još nisi saznala da nismo više Jugoslavija,a ovo ti je i sramota da nakon toliko vremena nisi dovela djecu u takozvanu tvoju domovinu. Dobro izgledaš al ipak se vrati odakle si i došla ,tamoo te više trebaju nego mi ovdje

KA
kajinx
16:42 28.07.2011.

Ljubomorne sitne duše navalile na Tajči. Šta vas muči?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije