Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"POMRČINA"

Sumrak saga: Victoria se vraća kako bi osvetila smrt svoga dečka

pomrčina
14.04.2010.
u 13:35

“U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno” slogan je trećeg nastavka u kojem je Bella i dalje rastrgana između vampira i vukodlaka zbog čega se ljubav između nje i Edwarda, koji ju je zaprosio na kraju drugog dijela, opet nađe u nemirnim vodama.

Kad se počelo šuškati da bi David Slade mogao biti redatelj trećeg nastavka Sumraka, tvorac horora “30 dana noći” govorio je da nema namjeru ni približiti se toj franšizi, a kamoli režirati jedan od nastavaka.

No, vampiri koji su bili glavni likovi u spomenutom hororu uvukli su mu se pod kožu i Slade je ipak sjeo u redateljski stolac filma “Sumrak saga: Pomrčina” čija je američka premijera zakazana za 30. lipnja.

“U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno” slogan je novog nastavka u kojem je Bella i dalje “rastrgana” između vampira Edwarda i vukodlaka Jacoba zbog čega se ljubav između nje i Edwarda, koji ju je zaprosio na kraju drugog dijela, opet nađe u nemirnim vodama. Najveći problem zaljubljenoj tinejdžerici ipak predstavlja vampirica Victoria koja se vraća u gradić Forks osvetiti smrt svog dečka Jamesa iz prvog nastavka za koju krivi upravo Bellu.

Glumica Kristen Stewart u “Pomrčini” je morala nositi vlasulju jer je zbog uloge pjevačice Joan Jett u filmu “The Runaways”, koji je paralelno snimala, morala odrezati svoju dugu kosu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije