Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napali je

Što je Madonna učinila s licem da je tako natečeno?

madonna (1)
Foto: John Rahim/Press Association/PIXSELL
1/4
02.06.2013.
u 13:30

Osim Madonne na pozornici su se izredale i glazbene dive današnjice poput Beyonce i J. Lo a svrha je humanitarnog koncerta ojačati utjecaj ženske ruke u svijetu.

Svjetski mediji bruje o Madonninom licu. Što je to učinila, pitaju se, da izgleda tako natečeno?

Na pop divu obrušili su se najprije na društvenim mrežama, konkretnije na Twittetu, nakon što se Madonna popela na pozornicu na subotnjem  nastupuna koncertu Sound Of Change (Zvuk promjene) koji je održan u Londonu. 

Osim Madonne na pozornici su se izredale i glazbene dive današnjice poput Beyonce i J. Lo a svrha je humanitarnog koncerta ojačati položaj žena u svijetu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije