Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

Stavros: Kada dođem u Zagreb svako jutro sam u crkvi

'11.12.2008.,Zagreb,Hrvatska - Klub Gallery, Party povodom promocije novog pica Booster .Jasmin Stavros Photo Marijan Delija/24 sata'
'Marijan Delija/24 sata'
09.07.2011.
u 09:06

Jasmin Stavros nastupiti će na tri festivala: u Korčuli, u Neumu, a u Splitu se već predstavio. Splitsku publiku osvojio je singlom "Fućka mi se".

Osim mnogih nastupa u turističkim mjestima, ovoga će ljeta Jasmin Stavros nastupiti na tri festivala: u Korčuli, u Neumu, a u Splitu se već predstavio. Splitsku publiku osvojio je singlom "Fućka mi se".

Za što vam se fućka?

– Fućka mi se zato što je to idealan termin za situaciju u kojoj se nalazimo u Hrvatskoj. Zapravo, to je ljetna priča o tome da nas nije briga za sve što se događa oko nas. Za probleme, recesije i sve to, nego da samo želimo uživati u ljetu.

Osjećate li se vi tako?

– Otprilike tako, da. Ja sam uvijek vedar u životu.

Rijetko ste u medijima, ali zato često nastupate...?

– Ne želim biti u medijima niti želim da u medijima bude moja obitelj. Imam obiteljski život. Želim živjeti mirno i skromno. U poniznosti.

Što znači ta poniznost?

– To je ono što piše u Svetom pismu. Veliki sam vjernik i pokušavam maksimalno živjeti vjeru. Znači, biti ponizan, opraštati svima, voljeti sve ljude i ne nametati se. Koncerte radim tako da dajem puno više nego što sam plaćen.

Jeste li u životu našli to što ste tražili?

– Jesam. Nakon što sam prestao svirati bubanj, našao sam se u pjevanju. Imam dobar bend, menadžera, diskografsku kuću. Zdrav sam i to je najvažnije. Zadovoljan sam.

Nemam prijatelje na estradi, to su poznanici. Ne idem na mjesta na koja oni izlaze, izbjegavam isprazna druženja. Kad sam u Zagrebu, svakog sam jutra u 7 u crkvi Gospe Lurdske na misi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije