Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzi odlazak

M. Morales napustila "Farmu" jer ne može ni dva dana bez seksa

FARMA
Foto: Nova TV
1/7
22.03.2010.
u 15:47

Ella, prva gazdarica u showu, izabrala je novu djevojku Ante Gotovca za sluškinju, što je vjerojatno ubrzalo Majin odlazak. Priče da će na farmi Maja biti jedna od glavnih zavodnica tako su odmah pale u vodu.

Maja Morales nije izdržala na farmi ni 24 sata. Naime, prema službenoj grupi reality showa Farma na Facebooku, objavljeno je da je prsata starleta odlučila reći "zbogom" seoskom životu. Maja je na sastanku objavila da odlazi, a nitko od njezinih kolega na seoskom imanju nije bio pretjerano iznenađen njezinim odlaskom.

Ella, prva gazdarica u showu, izabrala je novu djevojku Ante Gotovca za sluškinju, što je vjerojatno ubrzalo Majin odlazak. Priče da će na farmi Maja biti jedna od glavnih zavodnica tako su odmah pale u vodu.

- Nije se mogla naviknuti na seoski život. Nije mislila da će na farmi biti baš pravi rad i prava izolacija. Kazala je da to nije za nju te da joj nedostaje njezino društvo - kazala nam je glasnogovornica Nove TV Vedrana Cvetko.    

Maja je pred okupljenim farmerima otvorila dušu rekavši da joj je psihijatar kazao "da na farmi neće izdržati ni dva sata bez one stvari", no s ponosom je dodala da je to uspjela, ali da puna dva dana ipak neće moći. Prema prvim informacijama žene na farmi koje su je tračale neće plakati za prsatom starletom.

 

Komentara 22

BL
Bluno
18:45 22.03.2010.

Ova cura ima problema i treba pomoć.

VO
Vorosmart
19:36 22.03.2010.

Molim da mi se da definicija zanimanja starleta?!

ST
SturmFührer
20:00 22.03.2010.

Jad i bijeda ovog društva. Dno dna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije