Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blažena brojnost

Sretnicima s četvero i više djece pridružio se i Thompson

djeca
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
27.03.2010.
u 16:23

– Uvijek sam sanjao o velikoj obitelji i u mašti vidio raskoš veselja i smijeha kojom vas mogu okružiti samo djeca. Njihovi prvi koraci, zagrljaji, način na koji gledaju jedni druge... Ma neopisivo!

– I supruga i djevojčice su odlično! Evo, baš sam vodio djecu k njima u posjet u bolnicu i bilo je simpatično kako su se Petar Šimun, Ante Mihael i Diva Marija nadmudrivali i pogađali koja se od njihovih sestrica zove Katarina, a koja Cvita – rekao nam je presretni otac i pjevač Marko Perković Thompson kojem je supruga Sandra u četvrtak na svijet donijela blizanke.

Ostvarenje sna

Tako je Thompsonova obitelj porasla na sedam članova i pridružila sretnoj kvoti obitelji poznatih Hrvata u kojima su brojna djeca najveća radost. – Uvijek sam sanjao o velikoj obitelji i u mašti vidio raskoš veselja i smijeha kojom vas mogu okružiti samo djeca. Njihovi prvi koraci, zagrljaji, način na koji gledaju jedni druge... Ma neopisivo! - kaže popularni pjevač.

I dok nas sa svih strana pogađaju rezultati brojnih istraživanja po kojima je Hrvatska navodno među zemljama s najmanjom stopom nataliteta u Europi, evo nekoliko svijetlih primjera kao dokaz da nije sve tako crno i da se djeca rađaju i žele.

Idilična svakodnevica

Leonarda i Zvonimir Boban krajem lanjske godine dobili su peto dijete, kćer Ružu. Poslije četvero posvojene djece i brojnih pokušaja začeća umjetnim putem, Leonarda nije odustajala od sna da dobije i biološko dijete i uspjela je. – Čim je Ruža došla doma uhvatili smo svoj ritam. Ja ujutro s Ružom ustajem rano, nahranim je, onda ona spava, a ja vozim Mariju i Gabrijela u školu te Rafaela i Martu u vrtić - ispričala je Leonarda. A ostali su sretnici s puno djece i glumci Rade Šerbedžija i Rene Medvešek, komičar Željko Pervan, pjevač Goran Karan,...

Komentara 4

AC
**acide**
22:18 27.03.2010.

Ilirski geni rade i kod njega, verovatno mu je dida iz okoline Gnjilana ili Podujeva !

AU
autoritet
17:59 27.03.2010.

čestitke & sretno

ST
storm
19:10 27.03.2010.

Sretni ti bili i bog dao, da i drugi imaju bar toliko dece kao ti.Samo ako nije problem prepusti supruzi vaspitavanje dece a ti ako možeš da se nikako ne mešaš.Uvek je bilo,bolje nevaspitana nego loše vaspitana deca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije