Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stil je najvažniji

Split: Jelena Rozga, Ana Sasso i brojni poznati na otvorenju H&M-a

HM
Foto: pixsell
1/9
25.08.2011.
u 09:42

Otvorenju dućana popularnog švedskog brenda u splitskom City Centru One prisustvovali su mnogi poznati Splićani

S popustom od 20 posto, ne gužvajući se s "običnim smrtnicama", kupovale su pjevačice, misice, voditeljice, manekenke i supruge poznatih muževa.

Naravno, i jači spol je prebirao po policama. Splitski dućan H&M u Centru City One za poznate šopingholičare otvoren je dan prije službenog otvaranja, još u srijedu uvečer. Naravno, u hrpi lijepih žena našao se i dotjerani Modni Mačak Marko Grubnić.

- Nikada nisam krio da volim lijepe i skupe stvari, ali niti da u ovakvim jeftinijim dućanima uvijek nađem neki fantastičan komad. Ja sam živi primjer kombinacije. Uvijek na sebi imam nešto dizajnersko, ali i neki detalj, poput ovoga šala, koji je baš H&M - kaže Marko koji nam za jesen priprema brojne projekte o kojima ćemo, kaže, pričati.

- Ne podilazim trendovima, kupujem što mi se sviđa i što mi pristaje. Bitna mi je i cijena, pazim da je jeftinije, jedino ako mi neki komad baš zapne za oko... - uhvatili smo Anu Sasso kako pretražuje po policama. Tvrdi da, otkako je prekinula s Hrvojem Tomasovićem, nema novosti na ljubavnom planu. Ista je situacija i kod Fani Čapalija, koju je oduševila vesta s likom Mickeyja Mousea.

- U nekom sam zastoju, poslovnom i emotivnom. Bonaca oko mene - smije se Fani i priznaje da joj malo bure ipak fali. Renata Lovrinčević, Miss universe iz 2000. godine, također izgleda odlično. Kupovala je za dijete, a izabrala je nešto i za sebe.

- Instruktorica sam fitnessa, a još uvijek vodim spasilačku službu na Bačvicama. Na godišnjem odmoru sam otvorila i masažu na plaži! - otkrila je Renata tajnu dobre linije. S dvije tri majice u vrećici zatekli smo Ivu Perkušića, splitskog glumca sa zagrebačkom adresom.

-U četvrtak, 1. rujna imam koncert fada u hotelu Park. Ulaz je besplatan, pa dođite - iskoristio je prigodu za reklamu.

Zatekli smo i preplanulu i dobro raspoloženu Viktoriju Đonlić.

- Suprug Dino Rađa trči po Marjanu, ja kupujem za oboje - uz smijeh kaže primajući čestitke za 10. godišnjicu braka.

Ana Grujica, koju su Splićani nedavno gledali na kazališnim daskama, u Euripidovoj Hekubi, skoknula je na otvaranje iako je puna posla. Glumit će u GKM-u, u predstavi Ivana Lea Leme.

- Bilo je divno raditi sa Zojom Odak, velikom divom, a Sergej Trifunović mi je postao pravi prijatelj - kaže Ana.

Još jedan pripadnik jačeg spola, Robert Pauletić, zatečen je pred blagajnom.

- Bio sam na kavi, žena je kupovala - kaže nam. Njegova akcija protiv zagrebačkog slenga u crtićima već ima 10.000 sljedbenika. Njegov angažman ne čudi s obzirom na to da su crtići Robijeva budućnost.

- Supruga je trudna, prinova stiže oko Božića - otkrio je.

Na otvaranje su, pred sam kraj, stigle i Jelena Rozga, Anamarija Asanović, Ivana i Vedrana Runjić...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije