Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte trailer

Sniman i u Zagrebu: Posljednje dvije godine princeze Diane

prin diana
Screenshot
13.06.2013.
u 09:10

Popularnu princezu utjelovila je sjajna Naomi Watts, a na režiji je radio Oliver Hirschbiegel koji iza sebe ima rad na seriji "The Borgias" te filmu "The Invasion".

Objavljen je trailer za biografski film o princezi Diani, koji će se u kinima naći u rujnu. Popularnu princezu utjelovila je sjajna Naomi Watts, a na režiji je radio Oliver Hirschbiegel koji iza sebe ima rad na seriji "The Borgias" te filmu "The Invasion".

Scenarist Stephen Jeffreys pozabavio se ljubavnim odnosom princeze i dr. Hasnata Khana, a popratio je dvije godine njezina života. Film bi Hrvate mogao zanimati jer su neke scene snimane u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu i Opatiji. Otkako je tragično preminula, teorije o smrti omiljene princeze ne jenjavaju, a mnogi smatraju da s njezinim ubojstvom velike veze ima kraljevska obitelj.

>>Kate će roditi u bolnici u kojoj je princeza Diana rodila Williama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije