Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ana begić tahiri

Smršavjela sam 11 kilograma, a sada radim na držanju

'begic4_ples_ekr_101012'
Foto: ''
1/4
15.10.2012.
u 12:00

Plesačko umijeće koje teše krvavim treninzima, nalik na one u vojnom kampu, glumica će pokazati u showu "Ples sa zvijezdama" čija sedma sezona počinje 3. studenoga

– Počeli smo trenirati prije dva tjedna, i to dvaput dnevno, a svaki trening traje tri, četiri sata! Sinoć sam, primjerice, završila u dva u noći, a već u deset ujutro došla sam na novi trening! Dakle, opravdano mogu reći da sam u plesno-vojnom kampu, ali boravak u njemu veliki mi je gušt! – rekla je nakon još jednog odrađenog vježbanja zapuhana, ali odlično raspoložena Ana Begić Tahiri. Ona i Mirna Medaković glumačke su snage koje će boje svoje profesije zastupati u sedmoj sezoni HTV-ova showa \"Ples sa zvijezdama\", koji se emitira od 3. studenoga. Anin učitelj je Hrvoje Kraševac i odličan je izbor jer samo on ima snage savladati njezinu temperamentnost.

– Savršen je i nadam se da će me do početka showa dobro \'posložiti\' na podiju. Naime, imam problema s kralježnicom i s držanjem pa trenutačno najviše na tome radimo. Strog je i to mi odgovara jer sa mnom se i ne može drugačije nego strogo, oštro i čvrsto – kaže 32-godišnjakinja. Hrvoje i ona upravo svladavaju cha-cha-cha. Njezinu iskričavom karakteru, smatra ona, neće baš odgovarati spori plesovi pa strahuje od valcera od kojeg joj se vrti u glavi, ali jedva čeka strastveni tango. Dan prije prvi je put obula plesne štiklice, u kojima je, kaže, izgledala kao drvo, i još nema krvave žuljeve. Upale mišića više ne osjeća jer su one postale svakodnevno stanje, a treninzi, koliko god mukotrpni bili, odličan su poticaj fazi mršavljenja u kojoj je već dva mjeseca.

– Na savršenoj sam dijeti s koje se najradije ne bih nikad ni skinula. Konzumiram proizvode NUPO čije shakeove, juhe i snack-barove jedem u šest obroka dnevno. U posljednja dva mjeseca smršavjela sam 11 kilograma – pohvalila se novom zavodljivom linijom. Uz nadu da do početka showa neće, kaže, plaziti po podu od iscrpljenosti, jedva čeka da prelomi tremu i prvi put zapleše pred kamerama.

– Mislila sam da znam plesati, ali s početkom treninga shvatila sam da sve moje \'drmanje\' po klubovima pada u vodu. Tek sad počinjem plesati i uživam u tome, a u showu ću pred žirijem zamisliti da glumim plesačicu u nekom mjuziklu i mislim da će sve odlično proći. Za sve treba imati savršen scenarij! – zaključuje glumica.

Komentara 2

SA
sandrina
14:20 15.10.2012.

Toooooooo!!! Jedva smo dočekali "Ples sa zvijezdama" i ovakve kretenske članke sve na isti kalup u kojem tzv. zvijezde govore koliko su maščobe istopile i koliko to iznosi u kilama!!!! U svakoj sezoni po jedna pra**ca skida kile!!! Bravo!!!

SE
sestrićna
15:13 15.10.2012.

plaćeni oglas našim izmišljenim zvjezdama..po čemu je to ona zvijezda?..katastrofa.. o glumi zna koliko i ja o pčelarstvu..tužnoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije