Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvarna ljepota

Skupljaju hrabrost za šetnju pistom Dove fashion.hr-a

dove (1)
Foto: DOVE FASHIO.HR
1/7
16.03.2012.
u 14:14

Blogerice će u subotu prošetati u kreacijama A. Dojčinović za Dove. Dotad uče od profesionalki koje su u četvrtak otvorile trodnevnu modnu poslasticu na Zagrebačkom velesajmu

Večeras će, kao i sinoć, sjediti u publici i pomno gledati manekenke kako hodaju pistom Dove fashion.hr-a koja se, posuta nezgodnim bijelim pločicama, prostrla desetim paviljonom Zagrebačkog velesajma. Skupljat će hrabrost za subotu kada će se i same okušati u ulozi modela. Riječ je o devet mladih djevojaka koje veže ljubav prema modi, a zbog koje su prepoznate kao prave ambasadorice za reviju s porukom stvarne ljepote pod dizajnerskom palicom talentirane Aleksandre Dojčinović.

– Jako sam počašćena i uzbuđena. Nadam se da će sve dobro ispasti i da nećemo pasti – povjerila se sa smiješkom Matea Martek, autorica bloga Gipsy Gardens koja je s kolegicama u petak došla na prvu večer ovosezonskog Dove fashion.hr-a pogledati mlade nade hrvatskog dizajna. Pomalo brine kako će hodati u visokim potpeticama jer je Aleksandra „zabranila“ vlastitu obuću i rekla da će im štikle biti „što više, to bolje“.

Osim ljubavi prema modi, Mateu s ostalim blogericama povezuje i veliko poštovanje prema radu A. Dojčinović, u čijim su kreacijama mnoge dame s naše estrade prošetale crvenim tepisima. Upravo zato djevojke su bile počašćene prilikom koja im se ukazala.

Antonia Ponoš, 19-godišnja studentica novinarstva i suautorica modnog bloga Fashion Imperative, kazala je da joj je poziv da prošeta pistom stigao neočekivano, ali priznaje da ni trenutka nije dvojila hoće li prihvatiti ponudu. – To je Alex! uzdahnula je objašnjavajući koliko se divi njezinim kreacijama.

Dvojbe oko toga hoće li ili neće pristati na "ponudu koja se ne odbija", imala je ipak jedna od naših najpoznatijih blogerica, Osječanka sa zagrebačkom adresom Ljupka Tanevska (Guerrila Girl).

– Prvo sam odbila. Što ću ja na pisti ovako bucmasta, nisam manekenka, kaže Ljupka. Ipak, kad je čula da na pisti neće biti sama i da su ostale cure rekle "da", i ona je primijenila mišljenje. Uostalom, ipak je riječ o modnoj reviji koja promovira stvarnu ljepotu koja se ne mjeri konfekcijskim brojem

Djevojkama će se u subotu pridružiti i Karla Anić „polovica“ bloga Stylissime. Ona se barem ne mora brinuti za hodanje u visokim petama jer su joj štikle omiljena obuća. Ana Karadžole, autorica bloga Psychocoture. priznala je ipak da je prestravljena.

– Pristala sam jer se radi o odličnom iskustvu. I čast mi je da mogu nositi reviju Aleksandre Dojčinović – kaže. Bitno im je, ipak, da se dobro zabave.

Od revije Dove by Alex Dojčinović dijeli nas još samo jedna večer. Prije nego li na pistu pošalje modne blogerice, Dojčinović će večeras predstaviti svoju liniju, a petak u Novom Zagrebu modno će začiniti i revije za najmlađe, odnosno Bamby by Zigman. Slijede  Ana Maria Ricov i Additive by Igor Galaš. Čast da zakruže modni petak dobili su Ogi Antunac i Zoran Mrvoš koji su odlučili udružiti snage i prikazati zajedničku kolekciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije