Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije čistunka

Sinovi Sandre Bagarić sami biraju svoju odjeću i čiste svoju sobu

dućan (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
24.05.2012.
u 17:34

Na otvorenje dječjeg dućana \'Children Salonn\' svoju kći povela je i glumica Bojana Gregorić. Jednoipolgodišnja Zoe najviše se razveselila bijelom zecu, igrački koju nije ispuštala iz ruku

Operna pjevačica Sandra Bagarić (38) povela je sinove Marka (12) i Lovru (7) u šoping da si odaberu odjeću.

– Ne petljam se u njihov odabir odjeće. Ne petljam se ni u urednost njihove sobe. Nisam neka čistunka da sve mora biti na svom mjestu. Želim da zdravo odrastaju – rekla je pjevačica.

Na otvorenje dječjeg dućana 'Children Salonn' svoju kći povela je i glumica Bojana Gregorić. Jednoipolgodišnja Zoe najviše se razveselila bijelom zecu, igrački koju nije ispuštala iz ruku.

Nove dječje trendove razgledala je i glumica Jelena Perčin, zatim Antonija Stupar te Mirna Maras.

Komentara 3

KK
karate kid
14:49 25.05.2012.

zamisli cuda, djeca si odjecu biraju, a i sobu pospreme ponekad, ajmeeeee!!!!

Avatar sultan46
sultan46
19:11 24.05.2012.

A koja vijest,koga to uopste zanima,,i moja djeca sama odabi raju odjecu i od 6 godina su spremali svoju sobu,,ovaj od 12 malo kasni.

SA
sandrina
10:37 25.05.2012.

Super mi je ovo kad naši selebovi dofuraju svoje fensi šmensi klince u neki IN dječji dućan, kao ovaj npr. divnog naziva Children Saloon, ispred saloona zavežu svoje mame, a onda ih neki art fotograf naslikava za bezvezne glorije i storyje i trećerazredne smeće emisije tipa karpeti i IN magazini. Popratni tekstovi su vrh hrvatskog novinarstva, a izjave pojedinih mama poput svevesle i hihotave Bagarićke za nevjerovat. Fali mi ovdje masnousta Pišekica, ofucana Jerkovićka koja kumuje otvorenju svakih novo-otvorenih vrata i Uršula Tolj, žena bez zanimanja na HTV ali sa statusom zvijezde u HR!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije