Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica šoka

Lady Gaga priredit će show za pamćenje u Zagrebu

Lady GaGa
Foto: Reuters
1/12
26.04.2010.
u 16:54

Koncert u Areni bit će produkcijski spektakl kakav još nije viđen na ovim prostorima jer pjevačica sa sobom donosi 70 tona opreme koja će visjeti sa stropa dvorane u koju će za tu priliku stati 10.351 posjetitelj.

– Poanta ovoga što radim jest to da za svoje obožavatelje želim stvoriti prostor u kojem će se osjećati slobodno i u kojem će moći slaviti ono što jesu. Kao tinejdžerica nisam se uklapala ni u jedno društvo i osjećala sam se kao frik. Želim da svi oni koji se tako osjećaju znaju da u meni imaju prijatelja – objasnila je Lady Gaga, gostujući u talk showu Ellen DeGeneres, svoju ulogu na glazbenoj sceni na kojoj je kreativnim i inovativnim duhom u samo godinu dana izazvala pravu revoluciju i nastupima pomaknula granice koncertnog iskustva.

Madonna 21. stoljeća

Nakon što je u rekordnom roku rasprodala prvu veliku europsku turneju “The Monster Ball tour”, koja započinje 7. svibnja u Stockholmu, 24-godišnja glazbenica odlučila je vratiti se na jesen u Europu, a 5. studenoga i domaći obožavatelji imat će priliku uvjeriti se zbog čega je Lady Gaga stekla status najveće pop ikone današnjice i naziv Madonna 21. stoljeća.

Koncert u zagrebačkoj Areni bit će produkcijski spektakl kakav još nije viđen na ovim prostorima jer pjevačica sa sobom donosi 70 tona opreme koja će visjeti sa stropa dvorane u koju će za tu priliku stati 10.351 posjetitelj. Usporedbe radi, Rammstein je za svoj nastup koristio 35 tona, a Beyonce i Depeche Mode po 40 tona produkcijske opreme.

Raskošna rasvjeta

– Pozornica će zauzimati najveći dio Arene jer će se sastojati od dva dijela, a bit će postavljena i dugačka modna pista. Za razliku od većine koncerata na kojima se rasvjeta nalazi samo iznad pozornice, na ovome će biti povješana iznad pola dvorane – kaže Sanja Ajdinovski iz Lupa promocije, iz koje prognoziraju da će Lady Gaga nakon ove dvoranske turneje sljedeću odraditi na stadionima.

– Bit će to koncert na kojem će svi htjeti biti viđeni – najavljuje organizator.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije