Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OVISNICA

Shakira sanja čokoladu i plače u snu jer ne smije jesti slatko

shakira
Pixsell
20.06.2010.
u 20:30

- Nisam ni znala da sam ovisna o čokoladi dok je se nisam morala odreći kako bih smršavila za spot – kaže lijepa Kolumbijka kojoj je trebalo mjesec dana da dođe na željenu težinu.

Američka pjevačica Shakira toliko je ovisna o čokoladi da ju je u jednom periodu sanjala i budila se u suzama jer ju nije smjela jesti. Svoje omiljene hrane morala se odreći kada se pripremala za snimanje vrućeg spota za pjesmu “She Wolf”. Bila je na strogoj dijeti koja je sadržavala samo ribu, špinat i desert od tofua.

- Nisam ni znala da sam ovisna o čokoladi dok je se nisam morala odreći kako bih smršavila za spot – kaže lijepa Kolumbijka kojoj je trebalo mjesec dana da dođe na željenu težinu.

- Plesala sam puno, vježbala i bila na strogoj dijeti. Prvi put u životu sam sanjala čokoladu i kolače, a budila bih se sa suzama u očima – prisjeća se Shakira.

Žudnju za slatkim utažila je čim je snimanje spota bilo gotovo.

- Otišla sam u slastičarnicu u Los Angelesu i odjednom pojela pet komada čokoladne torte! - otkrila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije