Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretna ljubav

Severinine suze u mraku kazališta Mala scena

Severina
Foto: Pixsell
1/3
07.11.2012.
u 13:44

Očevici kažu da je nakon izvedbe predstave "Pričaj mi o Gorkom", u kojoj je riječ o nesretnoj ljubavi dvoje ljubavnika, pjevačica tiho jecala

Iako su se svi nadali da je ljubavnu priču s Milanom Popovićem iz života ispratila novom frizurom, Severina Vučković ulogu čvrste dame nije mogla odglumiti do kraja. U mraku kazališta Mala scena, za trajanja preksinoćnje izvedbe predstave “Pričaj mi o Gorkome”, splitska pjevačica s očima punih suza tiho je jecala, kazali su nam očevici.

Izvedbu koja govori o nesretnoj ljubavi dvoje ljubavnika te o tragediji koja ih pogađa od početka do kraja promatrala je vidno potresena, pa nakon završetka komada teatrologinje Mani Gotovac nije mogla razgovarati ni čestitati glumcima.

Tugu dijelila s glumcima

Crvena od plača, govore, povukla se u kut i ondje u miru razmislila o svemu. Nakon što se sabrala, glumce – Hanu Hegedušić, Roberta Plemića i Lelu Margitić – pozvala je u kafić u zagrebačkoj Degenovoj ulici, počastila ih pićem i zahvalila im na emociji koju su podijelili s njom.

Nije ošišala kosu

U kazalište je donedavno dolazila s bivšim zaručnikom, s kojim ima sina Aleksandra, a ovoga puta bila je s nećakinjom Mijom Popović. Pozornost je na sebe privukla skraćenim šiškama kojima je najavila da će se potruditi u životu okrenuti novu stranicu. No, čini se da je tim sitnim ritualom htjela poslati poruku i bivšem zaručniku. Naime, simbolični čin nije obavila u intimi frizerskog salona nego u pauzi između dva nastupa u showu “Ples sa zvijezdama”.

Da se od razvrgnutih zaruka još “liječi”, pokazuje i to što kosu nije ošišala nego je, doznajemo od njezina menadžera Tomislava Petrovića, šiške ugradila te će ih po potrebi i ukloniti. Za to vrijeme srbijanski kralj bakra bio je u svim medijima. Povezivali su ga s glumicom Marijom Karan, ali on je tu vezu demantirao za Večernji list kazavši nam:

– Napisi Kurira samo su izmišljotine i gluposti koje oni redovito objavljuju. Igrom slučaja uvučen sam u ovaj svijet i zaista nemam što reći o svom privatnom životu.

Komentara 10

BA
Bandit
09:33 08.11.2012.

Hahahahahhaah eto ti nasi zena ,pa sad vi i dalje vjerujte srbima...

PE
Pegaz
10:08 08.11.2012.

Evo, i meni je suza krenula zbog njene gorke sudbine.....smrc.... Pa, prestanite vise s.ati o toj Severini, jos jedino ne znamo koliko je puta prdnula u danu!!

DO
domagojb963
14:33 07.11.2012.

Bojim se i paštetu otvoriti.. Ova će iskočiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije