Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak na scenu

Severina zaplakala dok je govorila o ljubavi i sinu Aleksandru

severina (1)
Foto: RTL Televizija
1/4
30.05.2012.
u 20:00

U finalnoj emisiji reality showa “Survivor”, koja je na programu u subotu 2. lipnja, splitska pjevačica premijerno će izvesti svoj novi singl “Italiana” na kojoj gostuje Ana Bebić, hrvatska predstavnica u showu “Operacija trijumf”.

Nije dugo trebalo Severini Vučković da se nakon rođenja sina Aleksandra 20. veljače ove godine odluči vratiti na pozornicu. U finalnoj emisiji reality showa “Survivor”, koja je na programu u subotu 2. lipnja, splitska pjevačica premijerno će izvesti svoj novi singl “Italiana” na kojoj gostuje Ana Bebić, hrvatska predstavnica u showu “Operacija trijumf”. Nakon što je prošlo ljeto obilježio Sevkin “Brad Pitt”, mnogi vjeruju da će “Italiana” označiti ljeto 2012.

Za Severinin nastup uživo svakako će dobar uvod biti intervju koji je pjevačica dala RTL-ovu “Exkluziv tabloidu”, a koji će se emitirati u petak. U 25-minutnom razgovoru Severina je otkrila kako se snalazi u ulozi majke, kakav je sin njezin tromjesečni Aleksandar te po čemu će pamtiti dane provedene u rodilištu. Progovorila je i o životu na tri adrese: beogradskoj, zagrebačkoj i splitskoj te o svom odnosu sa zaručnikom, beogradskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Pjevačica tijekom intervjua nije skidala osmijeh s lica, pokazujući tako da beskrajno uživa u čarima majčinstva, a na kraju razgovora se i raznježila te pustila suzu.

Ključne riječi

Komentara 22

B2
bordon 2
18:04 31.05.2012.

Seve voli Milana ? Ali kojeg ? Jel onog što joj je kupio trkaćeg konja ? Ili ovoga novog ?

Avatar Idler 3
Idler 3
21:05 30.05.2012.

Šmrc, šmrc.....tako san tila rodit malega Srbina...i u Ajduka ga učlanila....a u Splitu ga niko ne voli...a nit u Zagrebu....šmrc, šmrc !!!

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
23:24 30.05.2012.

Jadan mali Aleksa kad sazna kakav je samo genocid napravljen zahvaljujući maminom video uratku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije