Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon trudna

Severina Vučković u trećem mjesecu trudnoće!

severina (1)
Foto: pixsell
1/8
03.08.2011.
u 20:11

– Istina je, Severina je u trećem mjesecu trudnoće i sretna je – potvrdio nam je njezin menadžer Tomislav Petrović.

Pjevačica Severina Vučković i njezin zaručnik Milan Popović ove zime postat će roditelji, objavila je Gloria.hr.

- Istina je, Severina je u drugom stanju. Trudna je tri mjeseca i sretna je - potvrdio je za Večernji list menadžer splitske pjevačice Tomislav Petrović. Prvo dijete pop zvijezde trebalo bi se roditi u veljači iduće godine, a od saznanja da je u blaženom stanju gotovo se, osim u poslovnim prilikama, ne odvaja od zaručnika Milana Popovića. Upravo se sa srpskim kraljem bakra, nakon nastupa pred dvije tisuće ljudi prošlog vikenda u Zadru, Severina otisnula od obale i otplovila jahtom do srednjeg Jadrana gdje posljednjih dana beskrajno zajedno uživaju u novoj etapi njihove veze.

Tek povremeno pjevačica se vraća na kopno zbog dogovorenih gaža. Tako će već u četvrtak navečer nastupiti u vodičkoj Haciendi, idući četvrtak je u Mostaru, a subotu u Dubrovniku. Severinin se raspored dogovorenih koncerata neće mijenjati, a kako saznajemo nastupat će sigurno do početka listopada. Poslije toga estradna će se zvijezda konzultirati sa svojim liječnikom, obzirom na tijek blaženog stanja. Milan i Severina, otkrivaju nam njihovi prijatelji, zasad ne planiraju vjenčanje, a papiri i forme, pokazalo se od početka njihove romanse, nijednom nije važno.

Njihova je ljubav planula iznenada, u prosincu prošle godine, kada je Severina zbog nastupa stigla na rođendansku proslavi tada njoj još nepoznatog srpskog milijunaša Milana Popovića na Adi Ciganliji. Nakon koncerta, priznala je i sama, dogodila se magična privlačnost zbog koje su oboje prekinuli sve spone kako bi se slobodni prepustili emocijama. Ovu su godinu dočekali zajedno u Crnoj Gori, gdje je Severina nastupala, a nekoliko dana kasnije iz Zagreba su poletjeli u nepoznatom smjeru. U trag im je ušao Večernji list, kojem se Severina javila s Maldiva.

- Kao u raju smo! Uživam kao nikad u životu. Dobila sam najveći kompliment u životu. Rekao mi je: “Volim te više od aviona!”... A avioni i pilotiranje su dosad bili njegova najveća ljubav - kazala nam je u telefonskom razgovoru s indijskog otočja 39-godišnja pjevačica, a o svojem šest godina starijem partneru dodala je: - Ma, puno mi je lip, dobar i pametan. Izgleda kao da ima 33 godine. A tek kako dobro svira gitaru... Čarobno!

Ljubavnu su vezu nastavili svim medijskim podvalama usprkos, koje je tek povremeno pjevačica demantirala. A onda je u travnju glazbenica otkrila da su se zaručili te da je Milan čovjek s kojim želi provesti život. Novi broj magazina Gloria, u kojem je pjevačica sama obznanila svoju trudnoću, otkriva da će par živjeti u Splitu.

Obožavatelji pjevačice, ali i mnogi njezini poznanici i kolege iznenađeni su informacijom o Severininoj trudnoći, budući da je u posljednjem videospotu za pjesmu "Brad Pitt", koji je premijeru imao prije četiri dana na YouTubeu, pokazala zavidnu figuru i uski struk. Njezino će se tijelo sljedećih mjeseci mijenjati, no duh Seve Nacionale sigurno neće. Pogotovo zato što joj se ispunjava san koji je davno zaželjela... da postane majka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije