Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuništiva

Severina na štakama i štiklama nastupila u Ljubljani

seve
Nino Strmotić/Pixsell
22.05.2010.
u 18:00

Početkom svibnja Seve je ozlijedila nogu na koncertu u Splitu zbog čega je završila i na operacijskom stolu. Još uvijek hoda uz pomoć štaka a to je nije spriječilo da nastupi na Križankama

S pomoću štaka Severina se u petak navečer popela na pozornicu u Ljubljani i održala koncert. Zbog pada na koncertu na Žnjanu početkom svibnja, kada je ozlijedila nogu, pjevačica je završila na operacijskom stolu i zato još uvijek hoda uz pomoć štaka. To je nije nimalo spriječilo da kod susjeda napravi pravi urnebes svojim hitovima, a gost joj je bio Petar Grašo.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
standup
00:23 03.07.2010.

ma to je ona pivala za \"izbrisane\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije