Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gluma da, balet ne

Severina slavi 41. rođendan: Koliko sam sretna? Deset od deset!

Severina na Anteni Zagreb (1)
screenshot/Antena Zagreb
21.04.2013.
u 16:35

Otplakala sam na sve Balaševićeve pjesme odavno', priznala je uistinu dobro raspoložena Severina koja danas slavi svoj 41. rođendan.

Radijska voditeljica Antene Zagreb, Ivana MIšerić, ugostiila je danas u studiju Severinu u prvom izdanju emisije "Nedjeljni ručak s Ivanom Mišerić". Njen zadatak bio je  odabrati pjesme koje će se na radiju emitirati kroz dva sata njenog gostovanja, a osim toga slušateljima Antene otkrila je i brojne detalje iz svoje svakodnevice, prošlosti i privatnog života.

- Mislim da sam iskoristiva u glumi i svemu što ima veze sa scenom, ali neću početi plesati balet majke mi! Ima još nekih stvari gdje sam dobra, ali nisu za radio. Dobra sam majka, žena i domaćica!

Ivana Mišerić je Severinu pitala i je li sretna osoba te da to rangira ocjenom na ljestvici od jedan do deset.

- 'Deset od deset. Zato što nemam više vremena da bude manje. Otplakala sam na sve Balaševićeve pjesme odavno! - priznala je Severina koja danas slavi svoj 41. rođendan.

Uslijedilo je i pitanje o Severininoj ulozi majke. Voditeljica ju je pitala je li trudnoću planirala.

- Ne možete to planirati. Imala sam tu sreću što je Milan od prvog dana htio dijete. I naravno ja sam se i u to zaljubila zato što to obično jako želi žena. Mi nismo tada bili dugo zajedno. I to je stvarno sreća da ti se stvari tako poklope i da se sve tako dogodi. Normalno mi je uvijek bilo u životu da planiram taj poslovni dio, ali privatni ne možete planirati jer to nije ljepota života jer kad bi znali sve što će vam se dogoditi u životu da bi to bilo strašno dosadno tako živjeti, zaključila je pjevačica.

>>Milan priprema Severini nezaboravnu proslavu rođendana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije