Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretni pad

Severini operirano koljeno i puštena na kućnu njegu

seve
Nino Strmotić/Pixsell
04.05.2010.
u 21:50

Operacija je izvedena pod općom anestezijom, a Severini, koja je puštena na kućnu njegu, sada slijedi dva do tri tjedna rehabilitacije.

Nakon što je tijekom subotnjeg nastupa na Beer festu na splitskom Žnjanu pala i ozlijedila koljeno, Severina Vučković operirana je jučer u specijalnoj privatnoj klinici Salus u Splitu.

Operacija je izvedena pod općom anestezijom, a Severinu, koja je puštena na kućnu njegu, sada očekuju dva do tri tjedna rehabilitacije. Pjevačica je navodno bolnicu napustila samo nekoliko sati nakon uspješno obavljenog zahvata. Estradnoj zvijezdi ovo je treća operacija u poznatoj splitskoj bolnici.

Prvi put je ondje boravila kada je prije nekoliko godina slomila gležanj, također na Žnjanu, te joj je bila ugrađena pločica, a prije tri mjeseca ta joj je pločica izvađena iz noge.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:40 05.05.2010.

Pa koljeno če se oporaviti..Ali vidim da Severina još dalje ima te zanosne i posebne usne..Dakle može nesmetano dalje pjevati i raditi druge još prijatnije poslove...

RA
rane312
12:36 05.05.2010.

yohana -ti si vjerovatno neka ruzna debela zenska jace dlakavija pa si malo ljubomorna na nasu divnu Seve....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije