Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastup pod vrućicom

Severina: Nemam rizičnu trudnoću, ali čuvam se!

severina
Foto: Aleksandar Dunkić
1/3
01.09.2011.
u 08:00

I pod visokom temperaturom splitska pjevačica nastupila je pred 50 tisuća ljudi. Iako se bojala da će koncert morati odgoditi, pozitivna energija prije nastupa dala joj je snagu za još jednu gažu.

Pedeset tisuća obožavatelja iščekivalo je dolazak Severine Vučković na pozornicu u Novom Bečeju, srbijanskom gradiću od samo 25 tisuća stanovnika. S obzirom na to da je splitska pjevačica imala jaku upalu grla i povišenu temperaturu, mnogi su strepili da se koncert neće održati. Ali ne i ona.

– Nebrojeno sam puta pjevala s temperaturom i znala bih reći da su me publika i koncert ozdravili. To je poseban osjećaj. Pjevam od desete godine i malo je koncerata koje sam otkazala jer me moj posao ispunjava i čini vrlo sretnom. Od malih nogu prema poslu osjećam veliku ljubav, ali i odgovornost – ispričala nam je Severina koja je ranije tog dana organizatore spektakla ipak obavijestila da postoje velike šanse da se nastup iz zdravstvenih razloga odgodi.

– Prije koncerta osjećala sam se bolje, pozitivna energija širila se u koncentričnim krugovima i odlučila sam da ću ipak pjevati, unatoč upali grla. Na bini sam većinu koncerta prosjedila i shvatila da publici i ne trebam. Oni su sami i pjevali i plesali umjesto mene. Zahvaljujem im se što su mi te večeri pružili puno ljubavi. To je za mene nezaboravan doživljaj, 50.000 duša koje s vama pjevaju uglas – kaže 39-godišnja glazbenica koja je u drugom stanju; trebala bi roditi u veljači iduće godine, a dijete sa zaručnikom Milanom Popovićem.

– Posavjetovala sam se s ginekologicom i ona mi je rekla da sve radim po osjećaju jer nemam rizičnu trudnoću. Smanjila sam dosta obveza i čuvam se, ali isto tako od trudnoće ne radim bauk. Uživam u njoj! – objašnjava vlasnica internetskog i radijskog hita “Brad Pitt”.

– Moja je majka radila sve do samog porođaja kao što rade mnoge žene. Ja više neću nastupati, ali ću raditi u studiju i snimati pjesme za novi album – ponosno kaže glazbenica koja prije trudničko-rodiljske stanke ima još tri dogovorena koncerta, između kojih je i otvaranje 46. vinkovačkih jeseni.

– Nastupam još u Crnoj Gori i Sloveniji, a moj posljednji koncert u Hrvatskoj u ovom periodu bit će 9. rujna u Vinkovcima. Mislim da će on za moj bend, moju publiku i mene biti jako emotivan – zaključuje Severina koju nakon sljedećeg petka čeka najdulji predah od nastupa u karijeri.

Ključne riječi

Komentara 29

MI
mica1111
08:07 01.09.2011.

...\"s obzirom na to da je splitska pjevačica imala jaku upalu grla i povišenu temperaturu, mnogi su strepili da se koncert neće održati..\" ...a nisu strepili da bi joj se to moglo odraziti na trudnoću... ...lude žene,umjesto da se smiriri i uživa u osjećaju da će postati majka...ona i dalje skače po pozornici... ...njena je majka rodila sa dvadeset,a ne sa blizu četrdeset...

LO
lopata
08:09 01.09.2011.

Večernji list je jadan kad je to za njih novost. A ti ostani u srbiji.

MA
medjimurac.at
16:13 01.09.2011.

Radi ti sta volis , cuvaj trudnocu ili odseli u Srbiju samo molim te nemoj vise pjevat to smece od jeftine kafanske muzike kakav je tvoj zadnji uradak ...fuj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije