Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživanju nikad kraja

Severina i Milan nakon Maldiva i Cipra posjetili Egipat

Severina (1)
Foto: Copyright VL
1/3
19.01.2011.
u 23:00

Nakon desetak dana idile i romantičnog odmora na rajskom otoku Reethi Rah, Severina i njezina nova velika ljubav srpski poduzetnik Milan Popović napustili su Maldive, javlja Gloria.

Najljepši odmor u Severininu životu, kako ga je sama nazvala, bliži se kraju. Nakon desetak dana idile i romantičnog odmora na rajskom otoku Reethi Rah, Severina i njezina nova velika ljubav srpski poduzetnik Milan Popović napustili su Maldive.

 Poslije kratkog zadržavanja na Cipru, gdje Milan također ima tvrtke i posjed par je posjetio Egipat.  Tim putovanjem srpski je biznismen ispunio Severini davnu želju iz djetinjstva, odveo je vidjeti drevne piramide, prva je javila Gloria.  

Već 12. veljače našu najpopularniju pjevačicu čeka i prvi veliki nastup u ovoj godini. Naime, u povodu Valentinova, u osječkom Gradskom vrtu, tj. ‘osječkoj areni’, održat će veliki koncert za sve zaljubljene.

 I na Valentinovo zajedno

Dva dana poslije pada i sam Dan zaljubljenih, za koji je sigurno samo to da će ga Severina dočekati u zagrljaju svoga Milana. A gdje će ga i kako zaljubljeni par provesti i priprema li svojoj novoj ljubavi neko romantično iznenađenje, pjevačica nam nije htjela otkriti.

Izvorni tekst pročitati ovdje.

Komentara 33

BO
boskovic
21:17 20.01.2011.

Muka vam ie gleda da je Srbin grli eto mu je ona je ionako Srpkinja kao itri miliona Rvatina ko neviruje sam je kriv

OB
-obrisani-
07:25 20.01.2011.

(ali ne u susjedstvu Cece Ražnatović, koja također ima imanje na Cipru, nego na posve suprotnom dijelu otoka) hahahahahahahahaaaaaa.... MA NEĆETE USPIJETI NIKADA VIŠE REHABILITIRATI OVU ČETNIČKU RUPU ZA PRAŽNJENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLLJJJUUUUUCCCC!!!!!!!!!! Milanče, jesi kupio \"džambo džet\" pun kurtona...?

OB
-obrisani-
18:53 20.01.2011.

severina se posrala. ja sam to napiso i sad je to moje intelektualno vlasništvo. jeb*** vas novinarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije