Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
balada obara rekorde

Severina i Justin Bieber bore se za prvo mjesto najgledanijeg videa

severina, koncert (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
25.11.2011.
u 17:30

Pjesma “Grad bez ljudi” u prva 24 sata od objave preslušana je gotovo dvjesto tisuća puta, odnosno oko 130 puta svake minute.Treći dan dospjela je na prvo mjesto najgledanijih videoklipova na YouTubeu u kategoriji glazbe.

Severininu baladu “Grad bez ljudi” publika je odlično prihvatila, a tome u prilog govori činjenica da se naša pjevačica natječe s najvećim tinejdžerskim idolom današnjice Justinom Bieberom za prvo mjesto najgledanijeg videa na YouTubeu.

Pjesma “Grad bez ljudi” u prva 24 sata od objave preslušana je gotovo dvjesto tisuća puta, odnosno oko 130 puta svake minute.

Treći dan dospjela je na prvo mjesto najgledanijih videoklipova na YouTubeu u kategoriji glazbe. Odmah iza nje nalazila se pjesma "Fa La La" Justina Biebera koji ju je tijekom dana prestigao.

Seve Nacionale uskoro će izdati i videospot za baladu koja obara rekorde u kojem će zablistati u kreacijama hrvatskih dizajnera Jurja Zigmana, Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija.

Komentara 4

MA
marinaaniram
21:24 25.11.2011.

nisam cula nijednu biberovu pjesmu ali pretpostavljam da je kvalitetom uz bok severini. ne cudi ni ovolika popularnost njenog videa, ocito su tinejdzeri najveci jutjubasi. jos jedan znak da djeci treba ograniciti vrijeme na internetu da bi ih se spasilo od lose glazbe.

DO
dobravečerhr
22:17 25.11.2011.

Severinin video uradak je sigurno gledaniji od puno popularnijih glazbenika... Znamo i koji video uradak...

FG
FgSpeedFreak
18:10 27.11.2011.

@marinaaniram Sto se tice tog \"razloga\" za ogranicavanje interneta. Nitko nema pravo drugome dirigirat sto ce slusat ili drugome govorit sto je dobra a sto losa glazba.... O ukusima se ne raspravlja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije